Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Tyros Triathlon 2018

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου οι αγώνες τριάθλου στον Τυρό Αρκαδίας

Share

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για το TYROS TRIATHLON 2018, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στο γραφικό Τυρό Αρκαδίας. Πρόκειται για έναν αγώνα που, ήδη, έχει κερδίσει τις καρδιές των φίλων του τριάθλου, χάρη στις ωραίες διαδρομές του και τη φιλοξενία των κατοίκων της περιοχής.

Η φετινή διοργάνωση θα είναι η έκτη και μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ομάδες αθλητών ή αθλουμένων, αλλά και μεμονωμένοι φίλοι των αγωνισμάτων του τριάθλου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κολύμβηση 750 μ., ποδήλατο 20 χλμ. και τρέξιμο 5 χλμ. Η κολύμβηση θα πραγματοποιηθεί στα καταγάλανα νερά του Τυρού με την υποστήριξη πλωτών μέσων, τα 20 χλμ. ποδηλασίας θα έχουν αφετηρία το Λιμάνι του Τυρού και αφού οι διαγωνιζόμενοι διανύσουν 10 χλμ. προς το Άστρος στην περιοχή Κρυονέρι θα κάνουν αναστροφή και θα επιστρέψουν. Τα 5000 μ. τρεξίματος θα διεξαχθούν σε επίπεδη διαδρομή, κατά μήκος της παραλίας του Τυρού, σε ασφάλτινο πεδίο, σε ελεγχόμενη από την κυκλοφορία οχημάτων διαδρομή.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1364:%!]

Ο Ηλίας Πριόβολος, Τεχνικός Διευθυντής της Διοργάνωσης δήλωσε: “Η προετοιμασία του Tyros Triathlon 2018 συνεχίζεται σε υψηλούς ρυθμούς. Καθότι έχω πάρει μέρος και εγώ ως αθλητής σε παλαιότερη διοργάνωση και με την πείρα των τελευταίων ετών, στόχος μας φέτος είναι να προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους συμμετέχοντες. Επιδίωξη της Οργανωτικής Επιτροπής είναι το Tyros Triathlon να αποτελεί σημείο αναφοράς σε αντίστοιχες διοργανώσεις της περιοχής και να αναπτύσσεται σταθερά κάθε χρόνο”.

Πολλοί αθλητές και αθλούμενοι θα χρησιμοποιήσουν τον αγώνα ως ένα είδους τεστ.
«Μου αρέσει πολύ αυτός ο αγώνας, είναι για μένα ένα τεστ μετά την καλοκαιρινή αγωνιστική σεζόν. Αυτό που θυμάμαι από την συμμετοχή μου στην διοργάνωση είναι η υποστήριξη του κόσμου σ’ όλη τη διαδρομή και η πολύ όμορφη ατμόσφαιρα του τερματισμού, πλάι στη θάλασσα», τόνισε ο Αναστάσης Μητρόπαπας, 2ος νικήτης του Tyros Triathon 2017.

Η διοργάνωση διεξάγεται από την Κοινσεπ “Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ” με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας    

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.tyrostriathlon.gr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1365:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
41ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ.
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Το πανηγύρι της αγάπης
Μία όμορφη δράση από «Το Εργαστήρι»
Φυσικά συστατικά που θα ενισχύσουν την απόδοση στην προπόνησή σου
Το προϊόν που μπορεί να τα συνδυάσει όλα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο