Ο Περικλής Ιακωβάκης μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία του Santorini Exprerience

Δείτε τη συνέντευξη του Περικλή Ιακωβάκη γι’ αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση

Share

Φωτο: Mike Tsolis

Για μία ακόμα χρονιά το Santorini Exprerience έρχεται να προσφέρει στους φίλους τους τρεξίματος και της άθλησης γενικότερα, άλλη μία ξεχωριστή ευκαιρία για δρομικές διακοπές στη Σαντορίνη, το διήμερο 5-7 Οκτωβρίου. Την εμπειρία του με αυτή τη ξεχωριστή διοργάνωση μοιράζεται μαζί μας ο Ολυμπιονίκης και πρωταθλητής Ευρώπης, Περικλής Ιακωβάκης, και πρεσβευτής του Santorini Experience.

«Ακόμα μία χρονιά στη Σαντορίνη και το Santorini Exprerience. Φέτος να περιμένουμε κάτι παραπάνω;
Ακόμα μια φορά στην Σαντορίνη και μπορούμε να περιμένουμε πάντα το καλύτερο. Η διοργάνωση έχει γίνει θεσμός και κάθε χρόνο ξεπερνάει τις προσδοκίες όλων και φέτος έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε στο νησί τον παιδικό αγώνα τρεξίματος 1 χλμ. με την συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών από όλο το νησί. Εγώ θα ξαναδοκιμάσω την επόμενη μέρα στο trail run, αλλά ακόμα δεν ξέρω σε πόσα μέτρα!

Είναι μία διοργάνωση που θα πρότεινες στους φίλους σου για να πάρουν μέρος;
Φυσικά! Το νησί είναι πανέμορφο και σου δίνει μια μοναδική ευκαιρία να τρέξεις ή να κολυμπήσεις σε ένα μοναδικό από κάθε άποψη μορφολογικό τοπίο.

Η εμπειρία του νησιού ή η εμπειρία του αγώνα μετράει περισσότερο;
Δύσκολη ερώτηση. Μπορείς ν’ αγωνιστείς σε πολλά μέρη και μπορείς να ταξιδέψεις επίσης σε ακόμα περισσότερα. Να αγωνιστείς, όμως, σε αυτό το μέρος δίπλα από το ηφαίστειο είναι κάτι μοναδικό σαν εμπειρία που δεν θα βρεις πουθενά αλλού!

Πώς βλέπεις αυτή τη δράση και γενικότερα το κομμάτι του αθλητικού τουρισμού; Μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο μέλλον για τη χώρα μας γενικότερα;
Έχουμε όλα τα πλεονεκτήματα ως χώρα για να πρωταγωνιστήσουμε και στον αθλητικό τουρισμό. Θέλει προσοχή και σοβαρή μελέτη για να μπορέσει η τοπική κοινωνία να προωθήσει τα πλεονεκτήματα του χώρου σε σχέση με την διοργάνωση ενός αθλητικού event. Στην Σαντορίνη έχει αρχίσει ο αθλητισμός και γίνεται μέρος της κοινωνίας και ελπίζω σύντομα να δούμε και ένα στάδιο στίβου που θα απογειώσει κυριολεκτικά τον αθλητικό τουρισμό στο νησί!»

Αν θέλετε να ζήσετε και εσείς λίγη από τη μαγεία της αθλητικής Σαντορίνης μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας για το Santorini Experience έως και την Παρασκευή 31 Αυγούστου, ημέρα που είναι και η τελευταία των εγγραφών.

Για να δείτε τα τελευταία νέα της διοργάνωσης πατήστε εδώ.    

Φωτο: Babis Gkiritziotis

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1361:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο