Ημερήσια εκδρομή ΣΔΥΑ στο Βαλτεσινίκο

Στις 9 Σεπτεμβρίου η εκδρομή του ΣΔΥΑ

Share

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι θα πραγματοποιήσει μονοήμερη εκδρομή την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου για τη συμμετοχή στον 9ο Λαϊκό Αγώνα Βουνού «Μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων».
Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) διοργανώνει ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018, συμμετέχοντας στον 9ο Λαϊκό Αγώνα Βουνού Μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων.

Τον αγώνα διοργανώνουν το “Πολιτιστικό Κέντρο Βαλτεσινίκου” σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και την τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ).

Η αναχώρηση από την Αθήνα για το Βαλτεσινίκο θα γίνει την Κυριακή το πρωί ώρα 06.30 ακριβώς από την πλατεία Καραϊσκάκη (στάση Μετρό Μεταξουργείο). Η αναχώρηση από το Βαλτεσινίκο για την Αθήνα θα γίνει το απόγευμα ώρα 16.00.

Η μεταφορά των δρομέων καλύπτεται από τους Διοργανωτές.

Σας παρακαλούμε πολύ η δήλωσή σας να συνοδεύεται από την αντίστοιχη εγγραφή σας στον αγώνα που έχετε επιλέξει. Ο αγώνας αυτός πραγματοποιείται για την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια Η ΦΛΟΓΑ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα και στην εκδρομή θα γίνονται μέχρι την  Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 (για κράτηση θέσης μεταφοράς στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3625168 Ελένη Μπερτσάτου)
Παρακαλούμε όπως δηλώσετε έγκαιρα την συμμετοχή σας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 13-14 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο