Πληροφορίες για τον 5ο Αγώνα Δρόμου Αμαρουσίου 2018 «Σπύρος Λούης»

Πρόγραμμα αγώνα και παραλαβή των πακέτων συμμετοχής

Share

Η διοργάνωση του 5ου Αγώνα Δρόμου Αμαρουσίου 2018 «Σπύρος Λούης» δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες των αγώνων, όπως την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής και το πρόγραμμα του αγώνα.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο:

«Εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου ευχαριστούμε τους δρομείς που έκαναν την εγγραφή τους στους αγώνες και σας περιμένουμε την Κυριακή 22 Απριλίου, στο Μαρούσι για να τρέξουμε μαζί σε μια από τις πιο όμορφες διαδρομές της Αθήνας και να τιμήσουμε τον Χρυσό Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου, Σπύρο Λούη. 

Kinder+SPORT
Το Kinder+SPORT, το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ferrero, δίνει για 4η συνεχή χρονιά το παρών ως Μέγας Χορηγός στους αγώνες δρόμου «Σπύρος Λούης». Ο Πρεσβευτής του Kinder+SPORT κ. Πετρούνιας, θα γνωριστεί με τους μικρούς αθλητές και θα τους ενθαρρύνει καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής που θα διανύσει μαζί τους προωθώντας με την παρουσία του τις αξίες του αθλητισμού που ο ίδιος και το Πρόγραμμα πρεσβεύουν. Εξάλλου, οι αγώνες δρόμου «Σπύρος Λούης» είναι μία εξαιρετική αφορμή για τα παιδιά να διασκεδάσουν και να ανακαλύψουν τις χαρές και τα οφέλη που μπορεί να τους προσφέρει ο αθλητισμός μέσα από στιγμές γεμάτες κίνηση και δράση

Η New Balance Greece αποδεικνύει την υποστήριξη του στο δρομικό κίνημα συμμετέχοντας ως χορηγός της διοργάνωσης και μάλιστα φιλοξενεί και τη γραμματεία του αγώνα το Σάββατο 21 Απριλίου από τις 11:00 έως τις 18:00, στο κατάστημά της που βρίσκεται στο The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι 151 22). 

Ενυδάτωση
Όλοι οι δρομείς της διοργάνωσης τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα στους σταθμούς τροφοδοσίας όσο και στον τερματισμό τους θα μπορούν να ενυδατωθούν με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ.

Διαδικασία παραλαβής πακέτων συμμετοχής

Σάββατο 21 Απριλίου (11:00 – 18:00)
Η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργήσει το Σάββατο 21 Απριλίου από τις 11:00 έως τις 18:00, στο κατάστημα της New Balance που βρίσκεται στο The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι 151 22) 
Αναφέροντας τον αριθμό συμμετοχής σας, θα παραλάβετε τον φάκελο με τον αριθμό και το chip χρονομέτρησης (που θα είναι κολλημένο στην πίσω πλευρά του και τον οποίο δε θα πρέπει να αλλοιώσετε, θα πρέπει να τον τοποθετήσετε στην περιοχή του στήθους και να μην τον καλύψετε με κάποιο ρούχο), τον αυτοκόλλητο αριθμό για τα προσωπικά σας αντικείμενα, παραμάνες και την απόδειξη καταβολής του κόστους συμμετοχής καθώς και το αναμνηστικό t-shirt του αγώνα.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη αυτού του email που έχει αποσταλεί στους συμμετέχοντες ή αποδεικτικού ταυτότητας ή πληρωμής. Για την παραλαβή πακέτου συμμετοχής τρίτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση των αντίστοιχων δικαιολογητικών. 

Πρόγραμμα αγώνα

Κυριακή 22 Απριλίου
08:00 π.μ. Παραλαβή πακέτου συμμετοχής από το Δημαρχείο Αμαρουσίου
09:00 π.μ. Έναρξη γκαρνταρόμπας στο Δημαρχείο Αμαρουσίου
10:00 π.μ. Εκκίνηση αγώνα 10 χλμ.
10:05 π.μ. Εκκίνηση αγώνα 650μ. για παιδιά
11:20 π.μ. Εκκίνηση 5 χλμ. 
11:50 π.μ. Απονομές

Παρακαλούνται όλοι οι δρομείς να βρίσκονται στην εκκίνηση το λιγότερο 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Εκκινήσεις και τερματισμοί:
Στον χάρτη που ακολουθεί μπορείτε να δείτε που θα στηθούν οι αψίδες του αγώνα. Οι δρομείς των 5χλμ και των 10χλμ θα πρέπει να συγκεντρωθούν πίσω από την μαύρη αψίδα πριν την εκκίνηση του αγώνα τους και θα τερματίσουν στην μπλε αψίδα.
Από την μπλε αψίδα θα γίνει επίσης η εκκίνηση καθώς και ο τερματισμός του παιδικού αγώνα.

Χρονομέτρηση
Στον αγώνα θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα της MyLaps, Bib Tag, όπου το chip βρίσκεται κολλημένο πίσω από τον αριθμό συμμετοχής σας, το οποίο δεν θα πρέπει να επιστρέψετε μετά τον αγώνα.
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας και να χρονομετρηθείτε θα πρέπει να τοποθετήσετε τον αριθμό συμμετοχής σας στο ύψος του στήθους (παραμάνες θα υπάρχουν μέσα στον φάκελο που θα παραλάβετε), να μην τον καλύψετε με κάποιο ρούχο και να μην τον αλλοιώσετε με κανέναν τρόπο. Σταθμός χρονομέτρησης θα υπάρχει και στην αναστροφή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο