Μία μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στον αθλητισμό

Από της 8-10 Νοεμβρίου στο Φάληρο η έκθεση του Αυθεντικού Μαραθώνιου

Share

Η διοργάνωση της ERGO Marathon Expo 2018 ανακοίνωσε την ημερομηνία της φετινής έκθεσης που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου. Η έκθεση γίνεται στο πλαίσιο διεξαγωγής του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της χώρας μας, του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας, και αποτελεί σημείο συνάντησης για όλους όσοι αγαπάνε το τρέξιμο και τον αθλητισμό γενικότερα.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η ERGO Marathon Expo αποτελεί τη σημαντικότερη Έκθεση στον κλάδο του Αθλητισμού, της Διατροφής και της Υγείας και συνοδεύει ετησίως με τεράστια επιτυχία τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, έναν παγκόσμιο θεσμό πολιτιστικής και ιστορικής σημασίας και μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις που γίνονται στην Ελλάδα και την Αττική ετησίως.  Η Έκθεση του φετινού 36ου Μαραθωνίου Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do) με είσοδο ελεύθερη για το ευρύ κοινό, από την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018.

Η ERGO Marathon Expo είναι στην ουσία της μία μεγάλη συνάντηση δρομέων κατά την οποία παρουσιάζονται όλες οι νέες τάσεις της δρομικής κοινωνίας και αγοράς στο πλαίσιο  μίας άρτιας διοργάνωσης όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο του αθλητισμού, της διατροφής, της υγείας και του τουρισμού. Πρόκειται για μία μοναδική διαδραστική εμπειρία, με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, ένα σημαντικό εκθεσιακό γεγονός που κάθε χρόνο προσελκύει όλο και μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών, δρομέων και εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  Το 2017 έδωσαν το παρόν πάνω από 72.000 επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο και φιλοξενήθηκαν επιτυχημένα στο χώρο της έκθεσης πάνω από 160 εκθέτες. Αξίζει να σημειωθεί πως οι 55.000 συμμετέχοντες δρομείς που αναμένεται να εγγραφούν στους διάφορους αγώνες του φετινού Μαραθωνίου θα παραλάβουν από το χώρο της Έκθεσης τον αριθμό συμμετοχής τους, γεγονός που επισφραγίζει το συμπληρωματικό χαρακτήρα της ERGO Marathon Expo 2018 και προδιαγράφει την επιτυχία της στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Στην Ergo Marathon Expo, που εδώ και 11 χρόνια αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στην Ευρώπη, παρελαύνουν οι σημαντικότεροι leaders του χώρου. «Fitness» και «Wellness», συνώνυμα της καλής σωματικής και πνευματικής υγείας, αλλά και της ευεξίας, αποτελούν δύο έννοιες ορόσημα για τον χαρακτήρα της έκθεσης. Κατά τη διάρκειά της πραγματοποιούνται ποικίλες παράλληλες εκδηλώσεις όπως εκπαιδευτικά σεμινάρια, δράσεις στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αλλά και δρώμενα ψυχαγωγικού χαρακτήρα με αθλητικό πρόσημο για μικρούς και μεγάλους.

Η ERGO Marathon Expo 2018 θα έχει διοργανωτή και πάλι το ΣΕΓΑΣ, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής.  Η παραγωγή της Έκθεσης πραγματοποιείται από την εταιρεία Be – Best, με δεκαπενταετή εμπειρία στη διοργάνωση θεματικών εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται κάποιες από τις μεγαλύτερες σε επισκεψιμότητα εκθέσεις της χώρας.

Μη χάσετε την έκθεση του Μαραθωνίου, γίνετε μέρος της παγκόσμιας γιορτής του αθλητισμού και γνωρίστε πρώτοι όλες τις νέες τάσεις στο χώρο του αθλητισμού, του fitness και του wellness!»

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση στην ιστοσελίδα www.marathonexpo.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Navarino Challenge 2022: πάνω από 15 παιδικές δραστηριότητες!
Η αθλητική διοργάνωση συμμετέχει ενεργά στην ενημέρωση και την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας από το 2013!
SNF Nostos 2023
Αφιερωμένο στην Ψυχική Υγεία το επόμενο φεστιβάλ
Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ
O αγώνας στηρίζει τον «Ιπποκράτη» και για την «Ελπίδα»!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο