Μεταφορά δρομέων για συμμετοχή στα «Θεοδωράκεια 2018»

Δελτίο διοργάνωσης

Share

Δείτε την ανακοίνωση της ΟΕ του αγώνα «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία – Θεοδωράκεια 2018» σχετικά με την μετακίνηση των αθλητών:

«Αγαπητοί Δρομείς σας γνωρίζουμε ότι η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα Θεοδωράκεια 2018 θα διαθέσει 2 Πούλμαν για την δωρεάν μεταφορά και επιστροφή των Δρομέων από Αθήνα στη Ζάτουνα – Βαλτεσινίκο – Αθήνα  τα οποία θα αναχωρήσουν την Κυριακή 20 Μαϊου ώρα 06.00 το πρωί από την πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο (μπροστά στο ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕΥ στάση Μετρό Μεταξουργείο).

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι η δωρεάν μεταφορά είναι μόνο για τους Δρομείς. Θα υπάρξει κόστος συμμετοχής 10 ευρώ για συνοδούς εφόσον υπάρχουν θέσεις.

Στο ένα Πούλμαν υπεύθυνη είναι η κα Μανώλια Μιχαλογιαννάκη τηλ. 2108612469 από τον ΣΔΥ Αθήνας. Στο άλλο Πούλμαν υπεύθυνος ο κ. Γιώργος Διαμαντής τηλ. 2106420949 από τους Αθηναίους Δρομείς.

Παρακαλούμε να δηλώνετε στην Φόρμα Εγγραφής σας ότι σας ενδιαφέρει η μεταφορά με Πούλμαν από την Αθήνα.

Οι εγγραφές συνεχίζονται. Η δήλωση συμμετοχής στον αγώνα γίνεται ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του ΣΔΥΑ www.sdiathens.gr καθώς και στον ιστότοπο www.anatrexo.gr συμπληρώνοντας τα σχετικά πεδία. Επίσης ηλεκτρονικά γίνεται και η δήλωση καλής υγείας που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει από τους ίδιους τους δρομείς ταυτόχρονα με τη δήλωση συμμετοχής τους στον αγώνα.

Οι αιτήσεις για συμμετοχή θα γίνονται δεκτές μόνον αφού συμπληρωθεί σύμφωνα με τα παραπάνω και αποσταλεί ή κατατεθεί στη γραμματεία του αγώνα το ειδικό έντυπο της δήλωσης καλής υγείας του αθλητή».

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο