Ειδική προσφορά του Μαραθωνίου της Ρόδου στα σωματεία της Δωδεκανήσου

Συνεχίζονται οι εγγραφές με προσφορές σε μετακίνηση και διαμονή

Share

Μία ακόμα προσφορά από το Μαραθώνιο της Ρόδου που θα γίνει φέτος για πέμπτη φορά στις 29 Απριλίου, αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και αναμένεται να είναι καλύτερος από κάθε άλλη φορά με ρεκόρ στις συμμετοχές.
Η Οργανωτική Επιτροπή θα επιστρέφει το 50% των χρημάτων της συμμετοχής, στις ομαδικές εγγραφές των σωματείων στίβου από τα Δωδεκάνησα, σε όλα τα αγωνίσματα του Μαραθωνίου Ρόδου, δίνοντας έτσι ένα επιπλέον κίνητρο στις αθλήτριες και τις αθλήτριες της περιοχής των Δωδεκανήσων για να πάρουν μέρος!
Eπίσης, όσοι τερματίσουν θα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν τη φωτογραφία τους με το χρόνο τους και το σήμα της διοργάνωσης, μετά το τέλος του αγώνα.

Οι εγγραφές για το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και τους αγώνες των 10 χλμ., 5 χλμ. και 1.000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων συνεχίζονται στο www.rhodesmarathon.gr. Εγγραφές γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής (09.00-13.00) και στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου στην οδό Βύρωνος 1.

Χρυσός χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της κατάστηματος Adidas Rhodes και ονομαστικός χορηγός του αγώνα των 5 χλμ. ο όμιλος Η Hotels collection. Επίσης, η Aegean Airlines είναι ο επίσημος χορηγός αερομεταφορών του Μαραθωνίου Ρόδου και προσφέρει ειδικές τιμές σε γκρουπ άνω των 10 ατόμων, ενώ η Blue Star Ferries που είναι επίσημος χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών, παρέχει 50% έκπτωση στους επιβάτες και 30% στα οχήματα που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της για τη Ρόδο, από τον Πειραιά, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και τη Σύρο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη διαδικασία κρατήσεων, επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο τηλέφωνο 2241030145 (09.00-13:00) ή στείλτε μήνυμα στο [email protected]

Επίσης στην ανανεωμένη ιστοσελίδα rhodesmarathon.gr  μπορείτε να βρείτε σπουδαίες προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις για τη διαμονή στη Ρόδο, μέσω των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων με το Μαραθώνιο, όπως το Sheraton Rhodes Resort που στηρίζει τον Διεθνή Μαραθώνιο ως βασικός χορηγός φιλοξενίας. Αργυρός χορηγός είναι ο ΔΕΔΗΕ και χορηγός εθελοντισμού τα ξενοδοχεία Atrium. Χορηγός Επικοινωνίας του 5ου Διεθνή Μαραθωνίου Ρόδου είναι η Nova.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:
https://rhodesmarathon.gr
Facebook:  https://www.facebook.com/roads2rhodes
Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes
Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241030145 (καθημερινές 09.00-13.00)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο