Χρήσιμες πληροφορίες για τον 4o Μαραθώνιο Ολυμπίας

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής για όλους τους αγώνες

Share

Όλα είναι έτοιμα για τον 4ο Μαραθώνιο Ολυμπίας και τους παράλληλους αγώνες που θα διεξαχθούν το διήμερο Σάββατο 31 Μαρτίου και Κυριακή 1 Απριλίου σε Αρχαία Ολυμπία, Αμαλιάδα και Πύργο.
Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα πακέτα συμμετοχής τους τις παρακάτω ώρες από τη σημεία που αναγράφονται και συγκεκριμένα:

Για Μαραθώνιο – Ημιμαραθώνιο
Τα πακέτα συμμετοχής* θα δίνονται από τη γραμματεία στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο (Μανωλοπούλου 47) το Σάββατο 31 Μαρτίου (10:00 – 19:00). Τα πακέτα συμμετοχής θα μπορούν να παραλαμβάνονται και από την εκκίνηση του αγώνα.

Για τον αγώνα των 12 χλμ.
Τα πακέτα συμμετοχής* θα δίνονται από τη γραμματεία στο Δημαρχείο της Αμαλιάδας 10:00 – 14:00 το Σάββατο 31 Μαρτίου αλλά και στην εκκίνηση του αγώνα.

Για τον αγώνας 2 χλμ. Αμαλιάδας:
Τα πακέτα συμμετοχής* θα δίνονται το Σάββατο 31 Μαρτίου 10:00-16:00 στο Δημαρχείο της Αμαλιάδας.

Για τον Νυχτερινό Αγώνα 2χλμ. Πύργου:
Τα πακέτα συμμετοχής* θα δίνονται το Σάββατο 31 Μαρτίου 10:00-19:00 στη γραμματεία στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο.

Για τον αγώνα 2 χλμ. Αρχαίας Ολυμπίας:
Τα πακέτα συμμετοχής* θα δίνονται την Κυριακή 1 Απριλίου από τις 09:00 στο χώρο εκκίνησης το Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας.

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την παραλαβή του κάθε πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτικό να προσκομίσετε το email επιβεβαίωσης της συμμετοχής σας, είτε το αποδεικτικό πληρωμής, είτε κάποιο δικό σας έγγραφο ταυτοποίησης (αρκεί και η φωτοτυπία του εγγράφου), ή του δρομέα για τον οποίο θα παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής του.

Δείτε πληροφορίες για τους αγώνες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://www.olympiamarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο