Η Saucony Greece υποστηρικτής του Διεθνή Μαραθώνιου «Μέγας Αλέξανδρος»

Έκπτωση 20% σε όλους τους συμμετέχοντες των αγώνων της Θεσσαλονίκης

Share

Η Saucony Greece ως υποστηρικτής του Διεθνή Μαραθώνιου «Μέγας Αλέξανδρος» προσφέρει έκπτωση 20% σε όλους τους συμμετέχοντες των αγώνων. Δείτε τις πληροφορίες στο σχετικό δελτίο που ακολουθεί:

«H Saucony Greece στηρίζει δυναμικά το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Β.Ελλάδας ως υποστηρικτής της διοργάνωσης και παρέχει 20% έκπτωση σε όλους τους δρομείς που θα συμμετέχουν σε όλες τις διαδρομές του αγώνα για αγορές μέσα από το Saucony Store στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (διεύθυνση Μητροπόλεως 107 τηλ. 231.12.41.497). Η έκπτωση θα γίνεται στο ταμείο του καταστήματος με την επίδειξη της συμμετοχής σας σε κάποια από τις διαδρομές του αγώνα. H Saucony αποτελεί την πρώτη εταιρεία running στον κόσμο με έτος ίδρυσης το 1898 και ο κόσμος του αθλητισμού συνεχίζει να την αναγνωρίζει ως συνώνυμο της καινοτομίας, της τεχνολογικής υπεροχής και της ποιότητας στην αθλητική ένδυση και υπόδηση. Κάτι το όποιο μαρτυρούν τα δεκάδες βραβεία που έχει κατακτήσει η εταιρεία από το κορυφαίο περιοδικό στον κόσμο Runner’s World που απευθύνεται αποκλειστικά σε δρομείς.  

Αναφερόμενος στην υποστήριξη ο Διευθυντής του marketing της Saucony Greece κ. Γιώργος Τριανταφυλλίδης δήλωσε: “Με την υποστήριξη στο 13ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης η Saucony Greece για πρώτη φορά στηρίζει το μεγαλύτερο αθλητικό και πολιτισμικό γεγονός της Θεσσαλονίκης. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι αρχές και οι αξίες του Μαραθωνίου της Θεσσαλονίκης συνάδουν με τη δική μας φιλοσοφία γύρω από το τρέξιμο και τον αθλητισμό. Είμαστε μια εταιρεία που υπάρχει και λειτουργεί αποκλειστικά για τους δρομείς οι οποίοι είναι η κινητήρια δύναμη μας και η έμπνευση μας για να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι.   Αυτή είναι η φιλοσοφία μας αυτή είναι η καθημερινή μας συζήτηση στο γραφείο και στους αθλητικούς χώρους. Στη Saucony πιστεύουμε πως μια καλή μέρα είναι η μέρα που πάμε εμείς για τρέξιμο. Όμως γνωρίζουμε ότι μια υπέροχη μέρα είναι εκείνη που εμπνέουμε και κάποιον άλλο να τρέξει. Αυτό είναι το μότο μας και με αυτό δίνουμε όλοι μαζί ραντεβού στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της Θεσσαλονίκης!” 

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.
Θα είμαστε όλοι εκεί!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Spetsathlon 2024 - 5k run
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
12ος Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου Βεροίας
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο