Η Ρόδος και η Λάρνακα ενώνουν τις δυνάμεις τους

Αδερφοποίηση Διεθνή Μαραθώνιου Ρόδου και Radisson Blu Διενθή Μαραθώνιου Λάρνακας

Share

Ακολουθεί το δελτίο τύπου σχετικά με την αδερφοποίηση του Διεθνή Μαραθώνιου Ρόδου και του Radisson Blu Διενθή Μαραθώνιου Λάρνακας.

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου και ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ανακοινώνουν την αδελφοποίηση τους. Πρόκειται για μία ενεργή και αποδοτική συνέργεια για τους δύο επιτυχημένους Μαραθωνίους με κοινό όραμα και δράσεις.

Οι δύο οργανωτικές επιτροπές έχουν αποφασίσει σε μία σειρά κοινών δράσεων όπως:

  • Ανταλλαγή αντιπροσωπειών.
  • Φιλοξενία των πρώτων νικητών της κάθε διοργάνωσης.
  • Κοινά αγωνιστικά πακέτα.
  • Κοινά πακέτα φιλοξενίας.
  • Κοινές δράσεις επικοινωνίας.
  • Κοινή εμπορική συνεργασία.

Τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθούν αναλυτικά όλες οι κοινές δράσεις. Ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου διεξάγεται στις 29 Απριλίου και εκεί θα γίνει και η πρώτη κοινή σύσκεψη των δύο Οργανωτικών Επιτροπών.

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής του RadissonBlu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, κ. Κώστας Ντάλτας δήλωσε: «Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για εμάς η αδελφοποίηση με τον Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου. Η ιστορικότητα της Ρόδου και τα πολλά κοινά στοιχεία που έχει με τη Λάρνακα θέτουν ισχυρά θεμέλια για μία αγαστή και ιδιαίτερα αποδοτική συνεργασία. Το δρομικό κίνημα είναι από τα πιο ισχυρά και ιδιαίτερα αναπτυσσόμενα σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η αδελφοποίηση του RadissonBlu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας με τον Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου έχει στόχο την ισχυρή παρουσία και των δύο στην διεθνή δρομική κοινότητα».

Από την πλευρά της η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, κυρία Μαριέτα Παπαβασιλείου, τόνισε: «Η αδελφοποίηση με τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο της Λάρνακας, μας τιμά και μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Η συμπόρευση των δύο αγώνων, που διεξάγονται σε δύο πανέμορφες νησιωτικές περιοχές τιμά το αθλητικό ιδεώδες  προάγοντας τις αξίες της αλληλεγγύης και της φιλίας. Οι δύο αγώνες μοιράζονται πολλά κοινά χαρακτηριστικά και είμαι βέβαιη ότι η αδελφοποίηση θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την μεγαλύτερη απήχησή τους στην διεθνή δρομική κοινότητα.
Με μεγάλη χαρά θα υποδεχθούμε στις 29 Απριλίου στη Ρόδο την αντιπροσωπεία από τη Λάρνακα προκειμένου να ανακοινώσουμε επίσημα την μεταξύ μας συνεργασία στο περιθώριο του 5ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου».

Σημειώνουμε ότι ο 2ος Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας θα πραγματοποιηθεί στις 18/11/2018.

Οι εγγραφές για το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και τους αγώνες των 10 χλμ., 5 χλμ. και 1.000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων συνεχίζονται στο www.rhodesmarathon.gr.  Εγγραφές γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής (09.00-13.00) και στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου στην οδό Βύρωνος 1.
Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου και τον ΔΟΠΑΡ καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ενώ  έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:
https://rhodesmarathon.gr
[email protected]
Facebook:  https://www.facebook.com/roads2rhodes
Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes
Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241030145 (καθημερινές 09.00-13.00)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η LUANVI στηρίζει τους σκοπούς του 3ου OLYMPIC HEALTH RUN
Δες πώς μπορείς να βοηθήσεις και εσύ στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου!
Ioannina Lake Run 2023: Παρουσίαση μεταλλίου
Τα ωκύπτερα στο μετάλλιο του Ioannina Lake Run 2023
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο