Οι πρωταθλητές «ανοίγουν» την EXPO του 7ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας

Τελευταία νέα από τη διοργάνωση

Share

“Με την παρουσία πρωταθλητριών και πρωταθλητών θα πραγματοποιηθούν, την ερχόμενη Πέμπτη στις 13:00 τα εγκαίνια της αθλητικής έκθεσης του ΗμιΜαραθωνίου – Athens Half Marathon Εxpo – στο Ωδείο Αθηνών (Βασ. Γεωργίου Β’ 17, είσοδος από Ρηγίλλης). 

Κώστας Γκελαούζος, Ράνια Ρεμπούλη, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Γιάννης Ζερβάκης, Χρήστος Καλλίας και Αναστασία Καρακατσάνη θα υποδεχτούν τους φίλους του αθλητισμού ενώ θα είναι στη διάθεση των εκπροσώπων των ΜΜΕ να μιλήσουν για τον αγώνα της Κυριακής, τις εντυτπώσεις τους για την διοργάνωση στην οποία πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια αλλά και τους αγωνιστικούς τους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παραλαβή διαπιστεύσεων εκπροσώπων των ΜΜΕ

Την Πέμπτη μετά τα εγκαίνια της EXPO και τις δηλώσεις των πρωταθλητριών και πρωταθλητών μας, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που έχουν κάνει αίτηση διαπίστευσης, θα μπορούν να παρααμβάνουν τις διαπιστεύσεις τους στον ίδιο χώρο του Ωδείου Αθηνών.

Όλες οι τελευταίες τάσεις του αθλητισμού στην EXPO

Στο πλαίσιο του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (18/3) η Athens Half Marathon Εxpo είναι έτος (Βασ. Γεωργίου Β’ 17τιμη για να σας υποδεχτεί στο Ωδείο Αθηνών. 

Τα τελευταία πέντε χρόνια η Athens Half Marathon Εxpo έχει γίνει συνώνυμο με τον Ημιμαραθώνιο. Η ανοιξιάτικη γιορτή του δρομικού κινήματος στο κέντρο της Αθήνας ξεκινά από το Ωδείο Αθηνών (Βασ. Γεωργίου Β’ 17, 10674 Αθήνα). 

Εκεί για τρεις ημέρες πέρα από το κέντρο εγγραφών του αγώνα θα υπάρχει και η καθιερωμένη έκθεση η οποία αποτελεί πλέον σημείο συνάντησης για όλους τους φίλους του τρεξίματος.

Με την συμμετοχή των κορυφαίων διεθνών και ελληνικών εταιριών θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πρώτοι από κοντά και να προμηθευτείτε και αξεσουάρ, τα προϊόντα και υπηρεσίες διατροφής, άσκησης και υγείας που συμπληρώνουν τις ανάγκες κάθε δρομέα και φίλου του αθλητισμού.

Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε όλες τις τελευταίες τάσεις σε όλα όσα αφορούν το δρομικό κίνημα δεν έχει παρά να βρεθείτε στην Athens Half Marathon Εxpo και να τις δείτε από κοντά.

15 – 17 Μαρτίου 2018 δίνουμε όλοι ραντεβού στο Ωδείο Αθηνών!

Ωράριο Λειτουργίας Έκθεσης:

Πέμπτη 15/03: 13:00 – 20:00

Παρασκευή 16/03: 10:00 – 20:00

Σάββατο 17/03: 10:00 – 20:00″

από segas.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Mizuno χορηγός των μεγάλων αγώνων της Θεσσαλονίκης
Ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» & ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης καλωσορίζουν την Mizuno
Νέο RUNNER Magazine 141: Το κίνητρο που χρειάζεσαι!
Το ιδανικό ξεκίνημα για την άνοιξη!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο