Από τις 15-17 Μαρτίου η έκθεση του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας στο Ωδείο

Δείτε προϊόντα και υπηρεσίες από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου και βρείτε το RUNNER Magazine

Share

Ξεκινά το μεσημέρι στις 15 Μαρτίου στο Ωδείο Αθηνών* η ATHENS HALF MARATHON expo, η έκθεση αθλητισμού όπου συμμετέχουν οι κορυφαίες διεθνείς αλλά και ελληνικές εταιρίες και γίνεται με την ευκαιρία διεξαγωγής του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας. Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει και το Κέντρο Εγγραφών του ΣΕΓΑΣ όπου οι συμμετέχοντες του Ημιμαραθώνιου θα μπορούν να παραλαμβάνουν το πακέτο συμμετοχής τους για έναν από τους αγώνες του προγράμματος.

Οι επισκέπτες της ATHENS HALF MARATHON expo θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι από κοντά και να προμηθευτούν όλα τα νέα αθλητικά και δρομικά είδη και αξεσουάρ, τα προϊόντα και υπηρεσίες διατροφής, άσκησης και υγείας που συμπληρώνουν τις ανάγκες κάθε δρομέα και φίλου του αθλητισμού.   
Παράλληλα θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να περπατήσουν στο πανέμορφο κέντρο της Αθήνας και να παρακολουθήσουν τα πολιτιστικά δρώμενα που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, δίνοντας στην φετινή διοργάνωση έναν χαρακτήρα απόλυτα πανηγυρικό και ψυχαγωγικό.

Βρείτε το RUNNER Magazine
Το RUNNER Magazine, συμμετέχοντας σε κάθε μεγάλη αθλητική διοργάνωση, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης να δουν από κοντά το νέο τεύχος αλλά να αναζητήσουν και τα πιο πρόσφατα, ώστε να εμπλουτίσουν τη δρομική τους βιβλιοθήκη. Το RUNNER Magazine θα βρίσκεται στο περίπτερο νο. 16 της All About Running τις ημέρες και τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης. 

Ωράριο λειτουργίας:
Πέμπτη 15/03: 13.00-20.00
Παρασκευή 16/06: 10.00-20.00
Σάββατο 17/03: 10.00-20.00 

Είσοδος Δωρεάν

Διεύθυνση:
*Ωδείο Αθηνών: Βασ. Γεωργίου Β’ 17, 10674 Αθήνα

Πρόσβαση:
Σταθμοί Metro Ευαγγελισμός & Σύνταγμα

Περισσότερες πληροφορίες: www.halfmarathonexpo.gr    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
IRONMAN 70.3 Greece 2022: Εντυπωσιακή έναρξη
Πάνω από 1000 συμμετοχές μέσα στο 1ο 24ωρο
Κλειστές μέχρι την Τετάρτη οι εγκαταστάσεις στο ΟΑΚΑ και στον Αγίου Κοσμά
ΟΑΚΑ και Άγιος Κοσμάς κλείνουν λόγω χιονιά
Red Bull Homerun
Ένα εντυπωσιακό event γεμάτο ενέργεια, ενθουσιασμό και πολλή ταχύτητα!
Back to Top