Η WIND για 6η χρονιά δίπλα στα Run Greece

Δείτε περισσότερα

Share

Έξι χρόνια μετράει φέτος το RUN GREECE, η επιτυχημένη σειρά αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε 7 πόλεις της χώρας σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και την υποστήριξη της WIND.

Η αυλαία του RUN GREECE 2018 θα ανοίξει στην Λάρισα το Σάββατο 24 Μαρτίου. Επόμενη στάση το Ηράκλειο 29 Απριλίου, η Καστοριά 13 Μαΐου και τα Ιωάννινα 20 Μαΐου. Ακολουθεί η Αλεξανδρούπολη 30 Σεπτεμβρίου, η Πάτρα 7 Οκτωβρίου και τελευταίος σταθμός η Ρόδος 14 Οκτωβρίου.

Από το 2013, οπότε και καθιερώθηκε ο θεσμός, περισσότεροι από 35.000 ερασιτέχνες δρομείς έχουν αγκαλιάσει τη διοργάνωση απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές καθώς τρέχουν στην πόλη τους. Η WIND ως Μέγας Χορηγός, στηρίζει στο πλαίσιο του Run Greece τοπικούς κοινωφελείς σκοπούς, έχοντας μέχρι σήμερα ενισχύσει οικονομικά 32 ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα. Με μήνυμα «Τρέχουμε για καλό σκοπό», η δράση αυτή θα συνεχιστεί και στο φετινό Run Greece.

«Οι αγώνες RUN GREECE είναι διοργανώσεις υψηλών προδιαγραφών που αποτελούν αθλητική γιορτή σε κάθε πόλη και παράλληλα γίνονται πόλος έλξης επισκεπτών. Πιστεύουμε πολύ στη δυναμική αυτού του θεσμού και τον στηρίζουμε όχι μόνο οικονομικά αλλά και επικοινωνιακά δίνοντας παράλληλα και μια κοινωνική διάσταση. Κάθε φορά «τρέχουμε για καλό σκοπό» συνεισφέροντας σε τοπικούς φορείς που βρίσκονται κοντά σε ανθρώπους που χρήζουν υποστήριξης και κυρίως παιδιά. Ήδη έχουμε στηρίξει 32 τοπικούς φορείς και συνεχίζουμε για μία ακόμη χρονιά» ανέφερε η Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας της WIND Ειρήνη Αναστασιάδου κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της φετινής διοργάνωσης στα ΜΜΕ από τον ΣΕΓΑΣ.

Δυναμικό παρών και η WIND Running Team στο Run Greece 2018

Σημαντική είναι και η αθλητική διάσταση του Run Greece καθώς οι αγώνες του αποτελούν μέρος του ελληνικού πρωταθλήματος με τη συμμετοχή πολλών πρωταθλητών. Μεταξύ τους και οι πρωταθλητές – μέλη της WIND RUNNING Team που φέτος αποτελείται από τους Μάγδα Γαζέα,  Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, Αναστασία Καρακατσάνη, Ανθή Κυριακοπούλου, Κώστα Γκελαούζο και Μάρκο Γκούρλια.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαραθωνοδρόμοι: To ντοκιμαντέρ του VICE Sports
Ο Κώστα Γκελαούζος, η Σόνια Τσεκίνη, ο Στέλιο Πρασσάς, ο Βλάσης Καραβασίλης μιλούν για τον Μαραθώνιο
Loutraki Run 2022 - Μετάθεση σε νέα ημερομηνία
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης για την νέα ημερομηνία του αγώνα
Back to Top