Ρεκόρ εγγραφών στον 11ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα «Θ. Σταμόπουλος»

Την Κυριακή 11 Μαρτίου όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο γεγονός της περιοχής

Share

Αντίστροφη μέτρηση για τον 11ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θαν. Σταμόπουλος», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου. Φέτος όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει νέο ρεκόρ συμμετοχών, καθώς ήδη έχει ξεπεράσει τις 1600 εγγραφές, ενώ πολύ μεγάλη αύξηση εγγραφών υπάρχει και στον μικρό αγώνα των 5 χλμ. Για πρώτη φορά ο αγώνας είναι «sold out» καθώς οι εγγραφές ξεπέρασαν το όριο των 1000 συμμετοχών κάτι που αποτελεί νέο ρεκόρ! Μάλιστα η μεγάλη ζήτηση ανάγκασε τους διοργανωτές να εξασφαλίσουν ακόμη 100 θέσεις οι οποίες θα δωθούν το πρωί του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων!

Το μεγάλο αθλητικό γεγονότος που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι ο στόχος επιτεύχθηκε και όλο και περισσότεροι δρομείς αγκαλιάζουν την προσπάθεια των διοργανωτών. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ο μεγαλύτερος επαρχιακός Ημιμαραθώνιος της χώρας και πλησιάζει αυτούς των μεγάλων αστικών κέντρων! Ο ΣΔ Τρικάλων περιμένει όλους τους δρομείς να συμμετάσχουν στην μεγάλη γιορτή την Κυριακή το πρωί είτε ως δρομείς, είτε ως θεατές και να γίνετε και εσείς μέρος της μεγάλης γιορτής!
Οι αγώνες που θα διεξαχθούν είναι:

Ημιμαραθώνιος Δρόμος (21.100μ) στις 10 το πρωί από την Καλαμπάκα στα Τρίκαλα, όπου αναμένονται περίπου 1500 αθλητές.

Αγώνας 5 χλμ., στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, στον οποίο αναμένονται για πρώτη φορά περισσότεροι από 1000 δρομείς.

Αγώνας 1000 μέτρων αυστηρά για 500 παιδιά  ηλικίας 9 έως 14 ετών .Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς φέτος για πρώτη φορά θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Οι εγγραφές για τον παιδικό αγώνα θα γίνουν το Σάββατο το πρωί στην κεντρική πλατεία Τρικάλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2024 - Corporate Race
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο