ExtremePROπόνηση με τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο στο κατάστημα ΕxtremePRO

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου προπόνηση στο Ίλιον

Share

Το κατάστημα ExtremePRO αυτή την εβδομάδα θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο στις γνωστές πλέων ExtremePROπονήσεις που γίνονται κάθε Τετάρτη στο μητροπολιτικό πάρκο «Αντώνης Τρίτσης».

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος πρωταθλητής Μαραθωνίου, Ορεινού τρεξίματος και αθλητής της Salomon Hellas, θα βρίσκεται αυτή τη Τετάρτη 28/2 και ώρα 18.00 στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», για να τον γνωρίσετε από κοντά, να τον ρωτήσετε και να σας βοηθήσει στις προπονήσεις σας.

«…Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε την ευκαιρία να τρέξουμε μαζί του και να μάθουμε…από τον καλύτερο! …και όπως πάντα η δική μας Γλυκερία Τζιατζιά θα συντονίζει την προπόνηση!», μας είπε ο Δημήτρης Πρίτσος από το ExtremePRO, όταν μας ανακοίνωσε τα νέα των «ΕxtremePROπoνήσεων».

Αν θέλετε να συναντήσετε από κοντά τον κορυφαίο Δημήτρη Θεοδωρακάκο, στο πεδίο της δράσης, δεν έχετε παρά να συντονιστείτε με την #ExtremeProTeam και τις #ExtremePROponiseis μπαίνοντας στο παρακάτω Link: http://www.extremepro.gr/offers-2018-02-26-extremeproponiseisspecial    

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο