Την Κυριακή των Βαΐων το Kallithea Run

Εκπλήξεις, καλές διαδρομές και μία σπουδαία καλεσμένη στους αγώνες της Καλλιθέας

Share

Την Κυριακή των Βαίων, 1 Απριλίου 2018, Λάβετε θέσεις στον πιο πετυχημένο αγώνα που προσφέρεται για ατομικά ρεκόρ και διεξάγεται στην κεντρική λεωφόρο Ελ.Βενιζέλου, της Καλλιθέας, για 7η συνεχόμενη χρονιά!

Το Kallithea Run συνδιοργανώνεται από το Φιλαθλητικό Σύλλογο και το Δήμο Καλλιθέας και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, του Υπουργείου Τουρισμού και της Περιφέρειας Αττικής.

Χιλιάδες δρομείς όλων των ηλικιών και μάλιστα με διαφορετικές εθνικότητες αναμένονται και στην φετινή διοργάνωση που θα αποτελέσει ένα International sport event με τη συμμετοχή αθλητών κι αθλητριών από χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και της Ασίας.

Φέτος έγινε κι επίσημα Διεθνής αφού «αδελφοποιήθηκε» με το Grand Prix των 10k της Πράγας, αγώνα ο οποίος έχει το Golden Label από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου, IAAF.

Στην εκκίνηση της φετινής διοργάνωσης που θα δοθεί μπροστά στην πλατεία Δαβάκη θα δώσει το παρόν φέτος και θα συμμετάσχει στον αγώνα ως V.I.P επίσημη καλεσμένη δρομέας, η Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα 5 και 10χλμ. και υπουργός αθλητισμού στη χώρα της, η Ρουμάνα,  Gabriela Szabo.

Οι διαδρομές των 5 Km και 10 Km είναι πιστοποιημένες από την AIMS International και την IAAF. Ενώ εκτός από τις αυτές τις διαδρομές μπορούν όλοι –μικροί και μεγάλοι- να συμμετέχουν στα 2,5χλμ.

Ακόμα δίνεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν ή το προτιμούν να συμμετέχουν σε ομάδες των τεσσάρων δημιουργώντας έτσι τη δική τους ομάδα και μπορούν να «μοιραστούν» τη διαδρομή των 10χλμ. τρέχοντας από 2,5χλμ. κάθε δρομέας!

Καινοτομία αποτελεί ακόμα το γεγονός πως για πρώτη φορά σε δρομικό αγώνα θα ανακοινωθεί κατάταξη κι απονομές ανά κατηγορία επαγγέλματος!

Δηλώνοντας το επάγγελμά του κάθε δρομέας στην αίτηση εγγραφής –ηλεκτρονικά στο kallithearun.gr – θα έχει τη δυνατότητα καλύτερης κατάταξης ανά τομέα.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ στην Καλλιθέα 1/4/2018

Πληροφορίες-εγγραφές: www.kallithearun.gr   FB page: Kallithea Run

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας Κενυάτης διέλυσε το συναγωνισμό στο Sierre Zinal
Νέο ρεκόρ διαδρομής από τον 33χρονο Κενυάτη Mark Kangogo
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο