Το νέο τεύχος του RUNNER τρέχει δίπλα σας

Το RUNNER 103 βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα

Share

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του RUNNER 103, το οποίο από την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου βρίσκεται στα περίπτερα και στα ειδικά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.
Στις σελίδες του θα βρείτε την, όπως πάντα, πλούσια θεματολογία του, θα μάθετε τα νέα του χώρου και της αγοράς αλλά θα ενημερωθείτε και για μελλοντικούς αγώνες.

Δείτε μερικά από τα σημαντικότερα θέματα:

RUNNER’S SPECIAL
Οι περισσότεροι από εσάς βρίσκεστε στον πυρετό της προετοιμασίας σας για κάποιον από τους δεκάδες αγώνες της σεζόν. Αν είστε από αυτούς, όμως, που θα θέλατε, τελικά, να τρέξετε έναν ημιμαραθώνιο σε έναν μήνα, αλλά πιστεύετε ότι δεν προλαβαίνετε να προετοιμαστείτε, το Runner’s Special του νέου τεύχους έχει φροντίσει για εσάς. Επιλέξτε σύμφωνα με το επίπεδό σας, ένα από τα προγράμματα express, 4 εβδομάδων, που σας προτείνουμε, δείτε το ρυθμό που θα πρέπει να κρατήσετε θέτοντας σαν στόχο μία καλή επίδοση και λάβετε τις συμβουλές των 5 πιο γρήγορων Ελλήνων δρομέων στην απόσταση.

ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ / ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ
Αν ανήκετε στους νέους του αθλήματος ή αν το σκέφτεστε καιρό να ξεκινήσετε το τρέξιμο τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ. Δείτε το πρόγραμμα που σας προτείνουμε και τρέξτε 30 λεπτά συνεχόμενα σε μόλις 10 προπονήσεις.

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ
Ένα μοντέλο παπουτσιών είναι, σίγουρα, το σημαντικότερο εργαλείο για έναν δρομέα. Ανακαλύψτε στον πολυσέλιδο οδηγός αγοράς του τεύχους όλα τα νέα δρομικά μοντέλα παπουτσιών και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

Για να δείτε αναλυτικά όλα τα περιεχόμενα του RUNNER 103 πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έγινε μητέρα η Γκλόρια Πριβιλέτζιο!
Γέννησε η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια
Νέο RUNNER MAGAZINE 133
Σε βάζει σε κίνηση!
H Yasemin Can τα 10.000μ. στο Ευρωπαϊκό
Διέλυσε το συναγωνισμό η Τουρκάλα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο