Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 41ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21.1χλμ.

Την Κυριακή 4 Μαρτίου τρέχουμε στον πιο γρήγορο ημιμαραθώνιο

Share

Φέτος ο αγαπημένος αγώνας της Άνοιξης μπαίνει στην 5η δεκαετία της ζωής του και έρχεται ανανεωμένος με νέα απόσταση! Έτσι από 20 χιλιόμετρα πλέον γίνεται 21.1 δίνοντας στους δρομείς την ευκαιρία για ρεκόρ στην πιο γρήγορη και όμορφη διαδρομή της Αθήνας στις 4 Μαρτίου 2018. Φυσικά στο πρόγραμμα της διοργάνωσης παραμένουν και οι αγώνες 2χλμ. για παιδιά καθώς και η σκυταλοδρομία 2Χ10,55χλμ.
Με διοργανωτή τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας και με την τεχνική υποστήριξη της All About Running, ο 41ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21.1χλμ, αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες δρομείς, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις 4 Μαρτίου 2018, σε μία μεγάλη γιορτή για το τρέξιμο.

Οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά στο www.athenshealthrun.gr

Κοινωνική Προσφορά                                          
Ο 41ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21.1χλμ είναι αφιερωμένος στο έργο του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού. Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα στους συμμετέχοντες να βοηθήσουν στην κάλυψη μέρους των αναγκών του προσφέροντας σε φάρμακα και υλικά.

Χορηγοί και υποστηρικτές
Για ακόμα μια χρονιά η Asics είναι ο Μεγάλος Χορηγός του αγώνα και μαζί με τους διοργανωτές υπόσχεται σε όλους τους δρομείς ότι θα πάρουν μέρος σε μια επιτυχημένη διοργάνωση. Όλοι οι δρομείς θα παραλάβουν τα πακέτα συμμετοχής τους από τα καταστήματα Runner Store το Σάββατο 3 Μαρτίου, τα οποία και φέτος είναι χορηγοί του αγώνα. Κατά μήκος της διαδρομής και στον τερματισμό οι δρομείς θα έχουν τη δυνατότητα να ενυδατωθούν με  Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και να ενισχυθούν ενεργειακά με το αθλητικό ποτό POWERADE και με το ενεργειακό Gel της HIGH5. Υποστηρικτής της διοργάνωσης είναι και ο Μακεδονικός Χαλβάς προσφέροντας δύναμη και ενέργεια σε όλους τους συμμετέχοντες. Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι το περιοδικό RUNNER και το runnermagazine.gr και η Nova.

Φέτος ο Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21.1χλμ είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Οργανισμού Νεολαίας & Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και του Δήμου Γλυφάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο