Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Run Greece Λάρισας

Η φετινή σειρά Run Greece ξεκινά από την πόλη της Λάρισας στις 24/3

Share

Στις 24 Μαρτίου θα γίνει η έναρξη της φετινής σειράς Run Greece με την πόλη της Λάρισας να είναι και πάλι η πρώτη πόλη που ανοίγει το πρόγραμμα για το 2018. Ο συγκεριμένος αγώνας της Λάρισας διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων, ενώ Μεγάλος Χορηγός της σειράς αγώνων Run Greece είναι η WIND HELLAS.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 5 & 10 χλμ., ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10 χλμ. σε δημόσιο δρόμο.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και γίνονται μέσα από την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης www.run-greece.gr, ενώ για όσους επιθυμούν θα μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους και αυτοπροσώπως από τα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας (Παναγούλη 2, 3ος όροφος). Επιπλέον, από τις 5 Μαρτίου και μέχρι την διεξαγωγή του αγώνα θα λειτουργήσουν γραφεία, εκτός από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, για δηλώσεις συμμετοχής τόσο στα γραφεία του Δήμου Λαρισαίων (Ίωνος Δραγούμη 1) όσο και στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Κουμουνδούρου & Παπαναστασίου).
Για να κάνετε την εγγραφή σας πατήστε εδώ.

7 σταθμοί Run Greece σε όλη της Ελλάδα
Η σειρά Run Greece 2018 μετά την έναρξή της στις 24/3 στην πόλη της Λάρισας, συνεχίζει στις 29/4 στο Ηράκλειο, ενώ τον Μάιο πηγαίνει Καστοριά (13/5) και Ιωάννινα (20/58). Μετά από ένα διάλειμμα για το καλοκαίρι συνεχίζει στις 30/9 στην Αλεξανδρούπολη, ενώ τον Οκτώβριο σειρά έχουν η Πάτρα (7/10) και η Ρόδος (14/10).
Από πέρυσι τελευταία ημέρα της σειράς έχει οριστεί η Κυριακή Διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας, όπου οι είκοσι νικητές που θα έχουν διακριθεί σε κάθε πόλη στα 5 χλμ. θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο αγώνα δρόμου ERGO 3χλμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο