Κάλεσμα εθελοντών από τους Αθηναίους Δρομείς

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου

Share

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου

“Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθηναίοι Δρομείς» στα πλαίσια των κοινωνικών του δράσεων, συνεχίζει, δυναμικά, την προσπάθειά του να ενεργοποιήσει ακόμη περισσότερα μέλη και φίλους του στο έργο του Εθελοντισμού, με στόχο πάντα τη συνδρομή τους τόσο στους Αγώνες του ίδιου του Συλλόγου όσο και σ’ αυτούς που διοργανώνουν άλλοι φίλοι-Σύλλογοι.

Με αφορμή, λοιπόν, τον 41ο Αγώνα Υγείας Αθήνας, που θα διεξαχθεί στις 4 Μαρτίου 2018 και διοργανώνει ο αδελφός Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας Σ.Δ.Υ.Α., καλούμε όλους εσάς που αγαπάτε όχι μόνο το τρέξιμο αλλά και την προσφορά στον αθλητή, να δηλώσετε την εθελοντική σας διάθεση, ώστε ο Σύλλογός μας, ομαδικά, να συνδράμει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη διεξαγωγή του εν λόγω Αγώνα.

Παρακαλούμε, ενημερώστε μας για την εθελοντική σας παρουσία έως τις 20 Φεβρουαρίου 2018, ώστε να οργανωθεί καλύτερα η εθελοντική ομάδα των Αθηναίων Δρομέων.

Σας περιμένουμε όλους στο κάλεσμά μας με το σύνθημα «τρέχω για μένα αλλά και για τον συναθλητή μου».

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Κουτρούμπα Έλενα 6970623914 [email protected]

Μπέλλος Ηλίας 6972890579 [email protected]

Μακράκη Εύη 697846234 [email protected]

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA HOVR MEGA 2 CLONE
1:1 FIT FOR EVERY RUNNER
20ος Ρήγειος Δρόμος
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων
Νέες αφίξεις στο δυναμικό της Kaizen Gaming
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director, στην κορυφαία GameTech εταιρεία στην Ελλάδα
Back to Top