Εκδήλωση κοπής πίτας του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «Ζευς»

Κώστας Γκελαούζος και Χρήστος Παπαχρήστος μίλησαν για τα οφέλη του Αθλητισμού στην Κατερίνη

Share

Ο Κώστας Γκελαούζος και ο Χρήστος Παπαχρήστος μίλησαν για τα οφέλη του Αθλητισμού στην Κατερίνη στο πλαίσιο της εκδήλωσης της κοπής της πίτας του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «Ζευς».
Ακολουθεί το δελτίο του συλλόγου:

«Η αυλαία μιας γεμάτης αθλητικής ατζέντας για τον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» άνοιξε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης,  με τη φιλοξενία του νικητή  του 35ου Aυθεντικού Mαραθωνίου Δρόμου (2017) της Αθήνας, Κωνσταντίνου Γκελαούζου και του ομοσπονδιακού προπονητή στίβου Χρήστου Παπαχρήστου.
Στον επίλογο της εκδήλωσης – θεσμό για τον ΑΠΣ Δρομέων «ΖΕΥΣ», την οποία παρακολούθησαν εκπρόσωποι τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων, πλήθος μελών και φίλων έγινε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος π. Κυριάκο Κοκελίδη.

Αλέξανδρος Πούλιος: «Σας θέλουμε κοντά μας, για να βάλουμε όλοι μαζί ακόμα ένα λιθαράκι στα θεμέλια του συλλόγου μας»
Σε σύντομο χαιρετισμό του κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέξανδρος Πούλιος τόνισε: «Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για τον σύλλογό μας, η παρουσία στην αποψινή  εκδήλωση του νικητή του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Δρόμου Αθηνών 2017 Κωνσταντίνου Γκελαούζου και του ομοσπονδιακού σήμερα προπονητή Στίβου και κατά το παρελθόν σπουδαίου πρωταθλητή μας, Χρήστου Παπαχρήστου. Ευχαριστώ με την ευκαιρία και όλα τα μέλη και φίλους, για τη μεγάλη ανταπόκριση τόσο στην αποψινή εκδήλωση, όσο και στην ετήσια εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας αίματος.
Με σύνθημα Το αίμα είναι διαχρονικά το δώρο της ζωής για τον ΑΝΘΡΩΠΟ, ενώ η συστηματική προσφορά αίματος είναι σημαντική και αποτελεί καθημερινή ανάγκη για όλους μας, στείλαμε πριν λίγες ημέρες, από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.
Άλλωστε διαχρονικά, πέρα από την αθλητική – πολιτιστική δράση, η κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο και τις ανάγκες του τίθεται στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών μας.
Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνουμε ότι με παρέμβασή μας, το 2018 θα ενισχυθεί το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κατερίνης από τα έσοδα τριών μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων Μαραθωνίου  και Ημιμαραθωνίου της χώρας. Παράλληλα, στην τελική ευθεία βαίνουν οι προετοιμασίες για τον 9ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Δίου, ενός αγώνα θεσμού για την ευρύτερη περιοχή. Ήδη η ανταπόκριση των αθλητών, από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική. Η συμμετοχή όλων μας είτε ως εθελοντές, είτε ως θεατές και όσοι μπορούν ως αθλητές στη διοργάνωση, η οποία διεξάγεται στις 04 Μαρτίου είναι εξαιρετικά σημαντική.
Το Δ.Σ., το οποίο ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου τον περασμένο μήνα σας θέλει, σας θέλουμε κοντά μας, για να βάλουμε όλοι μαζί ακόμα ένα λιθαράκι στα θεμέλια του συλλόγου μας, στη διαμόρφωση στέρεης αθλητικής ζωής στον τόπο, που ζούμε και πασχίζουμε για το καλύτερο».

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1281:%!]

Στην συνέχεια, οι δύο επίσημοι προσκεκλημένοι μίλησαν εκτενώς για τη μετάδοση των μηνυμάτων που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει στα άτομα όλων των ηλικιών, ενώ απάντησαν υπομονετικά σε όλα τα ερωτήματα μελών και φίλων του συλλόγου, που επικεντρώθηκαν στα οφέλη του τρεξίματος, τις μεθόδους προπόνησης και αποκατάστασης, την διατροφή πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων κ.α. Στους  δύο φιλοξενούμενους, οι οποίοι κέρδισαν όλους όσοι παρέστησαν με το ήθος, την απλότητα και την σεμνότητά τους, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. απένειμαν αναμνηστικά δώρα με το έμβλημα του συλλόγου. Νωρίτερα, οι δυο προσκεκλημένοι επισκέφτηκαν την στέγη του συλλόγου και υπέγραψαν στο βιβλίο εντυπώσεων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, κατά την έναρξη της εκδήλωσης προβλήθηκε video με στιγμιότυπα από την πρόσφατη δράση του συλλόγου, καθώς και με αναφορές στην αθλητική διαδρομή των προσκεκλημένων. Την εκδήλωση συντόνισε ο Γραμματέας του Δ.Σ. Γιώργος Μίχος. Στο τυχερό μέλος που κέρδισε το φλουρί, προσφέρθηκε δωρoεπιταγή από το κατάστημα ZIOGAS ALL SPORTS».

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου στην ιστοσελίδα: http://www.zeusrunnersclub.gr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1280:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο