Εντυπωσιακός ήταν ο πρώτος αγώνας της χρονιάς «SNF Run: 2018 First Run»

Δείτε το μεταγωνιστικό δελτίο της διοργάνωσης

Share

Φωτογραφίες: Νίκος Καρανικόλας, Πελαγία Καρανικόλα

Περισσότερα από 20.000 άτομα υποδέχθηκαν το 2018 στο ΚΠΙΣΝ ενώ εκατοντάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα δίπλα από τις εγκαταστάσεις του.
Στον πρωτοχρονιάτικο χαιρετισμό του, ο Γιώργος Αγουρίδης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΣΝ, υπογράμμισε πως το ΙΣΝ εξακολουθεί να στηρίζει με δωρεές €10 εκατομμυρίων το χρόνο για 5 χρόνια το ΚΠΙΣΝ και τις εκδηλώσεις του που προσφέρονται δωρεάν σε όλους.
Τόνισε ακόμη πώς «ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΚΠΙΣΝ, Νίκος Μανωλόπουλος, μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο και τους συνεργάτες του επιβεβαιώνει πλήρως τον Πρόεδρο του ΙΣΝ, Ανδρέα Δρακόπουλο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή και κόντρα στην αντίληψη η οποία επικρατούσε ότι παράδοση στο Δημόσιο σημαίνει εγκατάλειψη και μιζέρια, υποστήριζε ότι εμείς οι Έλληνες, και ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας, εφόσον έχουμε τη θέληση, εφόσον έχουμε το μεράκι και τον επαγγελματισμό που απαιτείται, είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε και το πιο πολύπλοκο πράγμα όπως είναι το ΚΠΙΣΝ».

Στο χαιρετισμό του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΚΠΙΣΝ Νίκος Μανωλόπουλος τόνισε πως η Διοίκηση του ΚΠΙΣΝ υπηρετεί το όραμα ενός δημόσιου Κέντρου Πολιτισμού. Είπε ακόμη ότι οφείλεται βαθιά ευγνωμοσύνη στο ΙΣΝ, το Διοικητικό του Συμβούλιο και, ιδιαίτερα, στον Πρόεδρό του Ανδρέα Δρακόπουλο για την μεγάλη προσφορά του στην Ελληνική Πολιτεία και τη συνεχή του στήριξη προς το ΚΠΙΣΝ. «Θέλουμε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος να χαράζει έναν ορίζοντα αισιοδοξίας και ελπίδας για το τι μπορούμε να πετύχουμε με τη σωστή συνεργασία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα», υπογράμμισε. Ευχαρίστησε, τέλος, τα 2,5 εκατομμύρια επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ για την αγάπη με την οποία το αγκάλιασαν αλλά και για το σεβασμό και τη φροντίδα τους για να παραμείνει το Κέντρο αψεγάδιαστο.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1265:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Taygetos Challenge 2022
O αγώνας επιστρέφει το διήμερο 26-27 Μαρτίου του 2022
15ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
Δείτε το μεταγωνιστικό δελτίο από τους πρωινούς αγώνες της Θεσσαλονίκης
Ιωαννίδης και Τσεκίνη νικητές στον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης - Αποτελέσματα
Δείτε τι έγινε στον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης “Μέγας Αλέξανδρος”
Back to Top