Ο Αγώνας Δρόμου του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού γίνεται 40!

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 40ο Αγώνα Δρόμου Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Share

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 το αγαπημένο αθλητικό γεγονός της πόλης μας συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής.
Μία από τις μακροβιότερες δημοτικές αθλητικές διοργανώσεις, ο Αγώνας Δρόμου του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, πραγματοποιείται για 40η φορά, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Άλσος Ψυχικού. Ο
Ο θεσμοθετημένος αυτός αγώνας διοργανώνεται από τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και τον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης-Πολιτισμού-Αθλητισμού (ΟΚΑΠΑ) και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Όπως δήλωσε και ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού κος Ξυριδάκης: «Φέτος έχουμε κάθε λόγο να γιορτάζουμε. Από το 1978 με συνέπεια ο αγώνας αυτός συνεχίζει να διατρέχει την ιστορία και ταυτόχρονα να αποτελεί αφορμή γιορτής του αθλητισμού».
Σημειώνεται ότι από το 2016, ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού μαζί με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στηρίζουν το “Δρόμο για το 2020”. Μιας ιδιαίτερης βαρύτητας πρωτοβουλία με κοινωφελή χαρακτήρα που στόχο έχει τη στήριξη Ελλήνων Αθλητών.

Αναφορικά με την πρωτοβουλία «Ο Δρόμος για το 2020» ο κος Ξυριδάκης τόνισε ότι: «Ο Δρόμος για το 2020» είναι αποτέλεσμα μιας ιδέας που γεννήθηκε στο Δήμο μας. Μιας ιδέας με στόχο να προβάλει τον αθλητισμό ως ιδεώδες αλλά και να στηρίξει τους ίδιους τους αθλητές. Για το σκοπό αυτό μέρος ή το σύνολο των εσόδων κυρίως από αθλητικές διοργανώσεις, αλλά και εισφορές από φορείς και ιδιώτες που ενστερνίζονται αυτήν την πρωτοβουλία θα διατίθενται στην ενίσχυση των αθλητών που προετοιμάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Και γι’ αυτό τέθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή».

Ο 40ος Αγώνας Δρόμου του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού περιλαμβάνει δύο διαδρομές για ενήλικες απόστασης 10χλμ. και 5χλμ. τρέξιμο, 5χλμ. δυναμικό βάδην και αγώνες για παιδιά (Make- A- Wish Run) αποστάσεων 100μ. (προσχολικής ηλικίας), 500μ. (Δημοτικού Α, Β και Γ τάξης), 1.000μ. (Δημοτικού Δ, Ε, ΣΤ΄ και Γυμνασίου), με ξεχωριστές εκκινήσεις για κάθε τάξη, καθώς και εκκίνηση για ΑμεΑ 50μ.

Να σημειώσουμε ότι φέτος ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού στηρίζει και ενισχύει το έργο του Make-A- Wish Ελλάδος. Στο πλαίσιο λοιπόν του 40ου Αγώνα Δρόμου, οι παιδικοί αγώνες, για φέτος θα φέρουν το όνομα “Make-A-Wish Run” και τα έσοδα από τη συμμετοχή στους παιδικούς αγώνες, θα αποδοθούν εξολοκλήρου στον φιλανθρωπικό οργανισμό.

Οι εγγραφές συνεχίζονται
Η περίοδος των ηλεκτρονικών εγγραφών για τον  “40ο Αγώνα Δρόμου Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού”, θα διαρκέσει έως την Τετάρτη  29 Νοεμβρίου 2017 12:00 μ.μ.    

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές γίνονται στα:

Α) http://www.myrace.gr

Β) στις Φόρμες Εγγραφής που θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου
www.philothei-psychiko.gr 

Γ) στην ιστοσελίδα του ΟΚΑΠΑ www.okapa.gr

Δ) στα λοιπά links της διοργάνωσης:
www.facebook.com/agonasdromoupsychikou
www.facebook.com/okapasport

Αυτοπροσώπως (29/11- 2/12/2017):
Στη Γραμματεία Αγώνων που θα λειτουργεί στην Α Πλατεία Ψυχικού Βας. Γεωργίου (πρώην Blue Bell) από την Τετάρτη 29/11 μέχρι την Σάββατο 2/12  και ώρες 12:00 – 19:00

Την Ημέρα του Αγώνα η Γραμματεία θα παραμείνει κλειστή – θα γίνουν δεκτές εγγραφές αποκλειστικά για τους Παιδικούς Αγώνες, 08:30 – 09:00.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
40ον ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ - Οι τερματίσαντες
Δείτε όλους όσοι τερμάτισαν στο 40ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ
7o Run Together Athens: Χρήσιμες πληροφορίες
Εγγραφές, παραλαβή πακέτων συμμετοχής, πρόγραμμα, διαδρομές κ.ά.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο