Πληροφορίες μετακίνησης των αθλητών στην εκκίνηση του ΑΜΑ

Μετακίνηση και μεταφορά συμμετεχόντων στον χώρο εκκίνησης του Μαραθωνίου με Ι.Χ.

Share

Ακολουθούν οι πληροφορίες από τη διοργάνωση για τη μετακίνηση και μεταφορά συμμετεχόντων στον χώρο εκκίνησης του Μαραθωνίου με Ι.Χ.

«Οι δρομείς που θα μεταβούν στην εκκίνηση με δικά τους μεταφορικά μέσα 1.500 με 2.000 Ι.Χ. περίπου, πρέπει:

α) να βρίσκονται στο χώρο της εγκατάστασης (χώρος αφετηρίας, Μαραθώνας) τουλάχιστον μιάμιση ώρα (1:30) πριν από την ώρα εκκίνησης του αγώνα (09:00), δηλαδή το αργότερο ως τις 7:30πμ., λαμβάνοντας υπόψη και την απόσταση που θα πρέπει να διανύσουν οι δρομείς περπατώντας από το parking αποβίβασής τους ως την αφετηρία (περίπου 800μ),

β) Τα 1500 περίπου Ι.Χ. που κινούνται με ιδιωτική πρωτοβουλία θα κατευθύνονται από την διασταύρωση του Τύμβου επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στο ρεύμα προς Μαραθώνα με ελεγχόμενη συνεχόμενη ροή προς το parking χωρίς να επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση μέχρι και την είσοδο τους στο χώρο στάθμευσης (parking) των Ι.Χ. επί της Λεωφόρου Σουλίου (parking Ολυμπιακών Αγώνων). 

Για να δείτε τον χάρτη με την πορεία οχημάτων Ι.Χ. και λεωφορείων στην περιοχή ελεγχόμενης συνεχούς ροής μέχρι την Γ’ Ζώνη αποβίβασης στην αφετηρία πατήστε εδώ.

γ) Να λάβουν υπόψη τους ότι στη  μαραθώνια διαδρομή θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Μαραθώνιος από τις 8:00 π.μ.

Η εφαρμογή των οδηγιών θα βοηθήσει ΟΛΟΥΣ μας για την ασφαλή και χωρίς προβλήματα, καθυστερήσεις και ταλαιπωρία είσοδο στην εγκατάσταση του Μαραθωνίου δρόμου στον Μαραθώνα.

Παρακαλώ ακολουθήστε τις οδηγίες του Αγωνιστικού Τομέα του Μαραθωνίου και των Αστυνομικών δυνάμεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο