Πληροφορίες μετακίνησης των αθλητών στην εκκίνηση του ΑΜΑ

Μετακίνηση και μεταφορά συμμετεχόντων στον χώρο εκκίνησης του Μαραθωνίου με Ι.Χ.

Share

Ακολουθούν οι πληροφορίες από τη διοργάνωση για τη μετακίνηση και μεταφορά συμμετεχόντων στον χώρο εκκίνησης του Μαραθωνίου με Ι.Χ.

«Οι δρομείς που θα μεταβούν στην εκκίνηση με δικά τους μεταφορικά μέσα 1.500 με 2.000 Ι.Χ. περίπου, πρέπει:

α) να βρίσκονται στο χώρο της εγκατάστασης (χώρος αφετηρίας, Μαραθώνας) τουλάχιστον μιάμιση ώρα (1:30) πριν από την ώρα εκκίνησης του αγώνα (09:00), δηλαδή το αργότερο ως τις 7:30πμ., λαμβάνοντας υπόψη και την απόσταση που θα πρέπει να διανύσουν οι δρομείς περπατώντας από το parking αποβίβασής τους ως την αφετηρία (περίπου 800μ),

β) Τα 1500 περίπου Ι.Χ. που κινούνται με ιδιωτική πρωτοβουλία θα κατευθύνονται από την διασταύρωση του Τύμβου επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στο ρεύμα προς Μαραθώνα με ελεγχόμενη συνεχόμενη ροή προς το parking χωρίς να επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση μέχρι και την είσοδο τους στο χώρο στάθμευσης (parking) των Ι.Χ. επί της Λεωφόρου Σουλίου (parking Ολυμπιακών Αγώνων). 

Για να δείτε τον χάρτη με την πορεία οχημάτων Ι.Χ. και λεωφορείων στην περιοχή ελεγχόμενης συνεχούς ροής μέχρι την Γ’ Ζώνη αποβίβασης στην αφετηρία πατήστε εδώ.

γ) Να λάβουν υπόψη τους ότι στη  μαραθώνια διαδρομή θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Μαραθώνιος από τις 8:00 π.μ.

Η εφαρμογή των οδηγιών θα βοηθήσει ΟΛΟΥΣ μας για την ασφαλή και χωρίς προβλήματα, καθυστερήσεις και ταλαιπωρία είσοδο στην εγκατάσταση του Μαραθωνίου δρόμου στον Μαραθώνα.

Παρακαλώ ακολουθήστε τις οδηγίες του Αγωνιστικού Τομέα του Μαραθωνίου και των Αστυνομικών δυνάμεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ioannina Lake Run 2022: Μεταγωνιστικό δελτίο 1ης ημέρας
Ο Νέστορας Κολιός νικητής στον αγώνα των 5χλμ.
Open Door Run 2022: Λίγες ημέρες για τις εγγραφές
Έως το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές για τον αγώνα
Nea Smyrni Historic Run 2022: Συνεχίζονται οι εγγραφές!
Όλοι ξανά στη γραμμή εκκίνησης στη Νέα Σμύρνη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο