Την Παρασκευή τo gala της AIMS

Τελευταία νέα από τη διοργάνωση

Share
Στην Αθήνα στρέφεται το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινότητας του μαραθωνίου, όχι μόνο γιατί την Κυριακή θα γίνει ο 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος, αλλά εξαιτίας των παράλληλων εκδηλώσεων.
Στην Αθήνα στρέφεται το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινότητας του μαραθωνίου, όχι μόνο γιατί την Κυριακή θα γίνει ο 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος, αλλά εξαιτίας των παράλληλων εκδηλώσεων. Μία από αυτές είναι το Γκαλά που διοργανώνει η AIMS σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ το βράδυ της Παρασκευής (10/11, 19.30) στο Μέγαρο Μουσικής και θα το παρουσιάσουν επτά σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο και τα media.
Το ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή θα έχει ο Αλέξης Κωστάλας, ενώ στη σκηνή θα ανέβουν ακόμη εκλεκτοί συνάδελφοι του και μία γνωστή τραγουδίστρια. Πρόκειται για την Τάμτα, που θα συμμετάσχει και αυτή στον 35ο Μαραθώνιο, παρουσιάζοντας ένα από τα βραβεία της βραδιάς. Στο Μέγαρο Μουσικής θα είναι ακόμη οι δημοσιογράφοι Νίκος Βαφειάδης (ANT1), Μαρία Νικόλτσιου (ALPHA), Ελενα Μπουζαλά (ΕΡΤ) και η παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου (SKAI).
Στη διάρκεια της εκδήλωσης η Μεσόφωνος Ειρήνη Καραγιάννη συνοδευόμενη στο πιάνο από τον Παύλο Σιφναίο θα ερμηνεύσει λυρικές μελωδίες.
Υποψήφιοι για τον τίτλο του κορυφαίου στους Άνδρες είναι ο Έλιουντ Κιπτσόγκε και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Λονδίνου Τζέφρι Κιρούι. Στις γυναίκες, τον τίτλο διεκδικούν η Ρόουζ Τσελίμο, νικήτρια στο Παγκόσμιο του Λονδίνου και η δεύτερη στην ίδια διοργάνωση, Μέρι Κεϊτάνι. Στην Ελλάδα για το Γκαλά της AIMS θα έρθει και η Ρόζα Μόττα, η “χρυσή” ολυμπιονίκης της Σεούλ και μία από τις καλύτερες mαραθωνοδρόμους όλων των εποχών, που έχει συνδέσει το όνομα της με τον Μαραθώνιο της Αθήνας, αφού κέρδισε το πρώτο μεγάλο μετάλλιο της καριέρας, το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό του 1982. Το κοινωνικό βραβείο θα πάει στο Μαραθώνιο Λουλουδιών Μεντελίν της Κολομβίας και το πράσινο βραβείο στο Μαραθώνιο του Κέιπ Τάουν.
από segas.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο