Η νέα γενιά παπουτσιών Running της New Balance στην ERGO Marathon Expo 2017

Νέα προϊόντα και ειδικές προσφορές από τη New Balance

Share

Η ημερομηνία έναρξης του μαραθωνίου πλησιάζει και η εταιρεία αθλητικών ειδών, New Balance, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή τη γιορτή του αθλητισμού.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το πρόσωπο των καταστημάτων της New Balance θα πάρει μορφή μέσα στον χώρο του γηπέδου Tae Kwon Do, σε ένα ξεχωριστό περίπτερο* 85 τ.μ., συμμετέχοντας στην ERGO Marathon Expo 2017, που θα διαρκέσει από την Πέμπτη 10 έως και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου.
Προϊόντα της τρέχουσας συλλογής της New Balance με πρωτοποριακές τεχνολογίες και καινοτόμα σχέδια, προσαρμοσμένα στον κάθε δρομέα ξεχωριστά, θα βρίσκονται διαθέσιμα στο περίπτερο της εταιρείας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα καινούργια τεχνολογικά χαρακτηριστικά των αγωνιστικών προϊόντων της New Balance.

Επίσης, δεδομένου ότι η έκθεση του Μαραθωνίου είναι μια ιδανική ευκαιρία για όλους τους δρομείς και τους πιστούς του τρεξίματος, να γνωρίσουν τα αθλητικά παπούτσια του μέλλοντος, όλα τα προϊόντα της New Balance θα βρίσκονται σε εκπτωτικές τιμές. Παράλληλα, με αγορές άνω των 30€, οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μοναδικά δώρα New Balance.
Στο σύνολο των προϊόντων που θα βρίσκονται στην έκθεση, θα προστεθούν και premium κωδικοί της σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 όπου θα παρουσιαστούν στους επισκέπτες τα τελευταίας γενιάς αγωνιστικά παπούτσια της New Balance.

* Το περίπτερο της New Balance θα είναι ο αριθμός 8. 

Σχετικά με τη New Balance
Η New Balance, με έδρα της τη Βοστόνη, έχει τον ακόλουθο στόχο: Να επιδεικνύει υπευθυνότητα και ηγεσία στο χώρο, κατασκευάζοντας παγκόσμιου εύρους brands, που οι αθλητές είναι υπερήφανοι να τα φορούν, οι συνεργάτες της, υπερήφανοι να τα κατασκευάζουν και τα καταστήματα υπερήφανα να τα φιλοξενούν. Προϊόντα New Balance κατασκευάζονται στις Η.Π.Α για περισσότερα από 75 χρόνια, αντικατοπτρίζοντας μια απαράμιλλη δεξιοτεχνία ετών. Η New Balance διαθέτει πέντε εργοστάσια στις Ηνωμένες Πολιτείες και ένα στην Αγγλία. Στο Ηνωμένο Βασίλειο απασχολεί περισσότερους από 6.000 συνεργάτες ανά τον κόσμο και το 2016 ανέφερε παγκόσμιες πωλήσεις, ύψους 3,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Για την καλύτερη ενημέρωσή σας μπορείτε να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα: www.newbalance.gr    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο