Τρέχουμε με το συλλεκτικό i-bank payband της Εθνικής Τράπεζας

Στο φετινό Μαραθώνιο το συλλεκτικό i-bank payband τρέχει μαζί σου!

Share

Η προετοιμασία ενός δρομέα για τη συμμετοχή σε έναν αγώνα δρόμου αντοχής δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Όταν, μάλιστα, πρόκειται για το Μαραθώνιο, τότε ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται σημαντικά. Κάθε προπόνηση, κάθε τρέξιμο έχει τη δική του αξία και σε φέρνει πιο κοντά στη γραμμή του τερματισμού. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, κάθε φορά που τρέχεις να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες, αποδίδοντας όσο καλύτερα μπορείς.
Η ενυδάτωση για έναν δρομέα είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που θα πρέπει να προσέχει, όπως, και η πρόσληψη ενέργειας, ιδιαίτερα όταν η διάρκεια της προπόνησης ξεπερνά τη μία ώρα.
Να’ σαι, λοιπόν, έξω να τρέχεις νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα, στην αγαπημένη σου διαδρομή, όπου θα πρέπει, όμως, να έχεις μαζί σου το πολύτιμο μεν νερό ή ενεργειακό ποτό, το οποίο, όμως, λόγω του βάρους του μπορεί να δυσκολέψει την προσπάθειά σου.
Το να πάρεις μαζί σου χρήματα και να ψωνίσεις από το «μίνι μάρκετ» είναι μια λύση, αλλά άλλες φορές μπορεί να το ξεχνάς, ενώ άλλες αντιμετωπίζεις το πρόβλημα της ασφαλής του αποθήκευσής.
Το νέο συλλεκτικό i-bank payband, που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα για τον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, σου δίνει τη λύση. Απλά το φοράς στο χέρι σου και έχεις μαζί σου το πλέον εύχρηστο και ασφαλή τρόπο πληρωμής.
Έτσι, μπορείς όποια στιγμή θελήσεις να ξεδιψάσεις, να αγοράσεις δροσερό νερό ή το αγαπημένο σου ενεργειακό ποτό ή σνακ. Και επειδή η μεγάλη ημέρα του Μαραθώνιου της Αθήνας πλησιάζει, τώρα όλοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν και να φορέσουν στο χέρι τους το δικό τους συλλεκτικό i-bank payband, στο περίπτερο της Εθνικής Τράπεζας (1A) στην ERGO MARATHON EXPO 9-11 Νοεμβρίου και να τρέξουν τον αγώνα… χωρίς το πορτοφόλι τους.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.nbg.gr/payband    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ο Chios HardStone Trail: Οδηγίες
Πρόγραμμα και τεχνική ενημέρωση
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
Pink Together 2024: Είμαστε μαζί!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο