Οι συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθώνιου

Για μία ακόμα φορά πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας

Share

Για μία ακόμα χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθώνιου πραγματοποιείται παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, Αθήνας. Έτσι, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου μαζί με τους χιλιάδες δρομείς θα αγωνιστούν κι οι Έλληνες αθλητές που ανήκουν στη δύναμη του ΣΕΓΑΣ με σκοπό την καλύτερη δυνατή κατάταξη στο Πρωτάθλημα.

Φυσικά ξεχωρίζει η συμμετοχή του Χριστόφορου Μερούση, νικητή τις τρεις προηγούμενες χρονιές. Το παρών θα δώσουν όμως κι άλλοι αξιόλογοι μαραθωνοδρόμοι όπως ο Κώστας Γκελαούζος αλλά και ο Μιχάλης Παρμάκης, δύο φορές νικητής στο παρελθόν. Στις δηλώσεις συμμετοχής ανάμεσα στους 126 δρομείς βρίσκεται και ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, ωστόσο η συμμετοχή του θα αποφασιστεί μέσα στην εβδομάδα.

Στις γυναίκες, η Ουρανία Ρεμπούλη, περσινή νικήτρια του αγώνα, ξεχωρίζει, όπως επίσης και η Σοφία Ρήγα, η αειθαλής Μάγδα Γαζέα καθώς και η Σόνια Τσεκίνη, δρομέας που τα τελευταία δύο χρόνια έχει σημειώσει σημαντικές επιδόσεις. Mε ενδιαφέρον αναμένεται και η πρώτη συμμετοχή στην Αυθεντική διαδρομή της Φωτεινής Δαγκλή Παγκότο, παλαιότερης πρωταθλήτριας των 800μ. και συνεργάτιδος του RUNNER Magazine.

Δείτε εδώ τις λίστες συμμετοχής σε άνδρες και γυναίκες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο