Η Wind Running Team στον ΑΜΑ

Δημοφιλείς Έλληνες τρέχουν στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την WIND Running Team για το «Μαζί για το Παιδί»

Share

Έτοιμη να λάβει θέση στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για 7η χρονιά είναι η WIND Running Team, με το δυναμικό αθλητικό αλλά και κοινωνικό της προφίλ.

Η ομάδα της WIND φέτος στηρίζει το σπουδαίο φιλανθρωπικό πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι», της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Την κοινωνική αυτή πρωτοβουλία παράλληλα στηρίζουν με τη συμμετοχή τους ως Πρεσβευτές δημοφιλείς Έλληνες στον αγώνα των 5χλμ., την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση της ομάδας, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND, Γιώργος Τσαπρούνης, δήλωσε: «Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας για την WIND είναι κάτι πολύ περισσότερο από τρέξιμο. Είναι γιορτή, χαρά και μια από τις καλύτερες μέρες του χρόνου γιατί όλοι μαζί, εργαζόμενοι, φίλοι, συνεργάτες, αθλητές, γινόμαστε ένα, ενώνουμε δυνάμεις για έναν καλό σκοπό. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους δέχτηκαν και φέτος να τρέξουν μαζί μας. Η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση την Κυριακή 12 Νοεμβρίου έχει ξεκινήσει. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!» 

Το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» στηρίζει παιδιά άπορων οικογενειών στην Ελλάδα. Μόνο μέσα στο 2016, μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, το «Μαζί για το Παιδί» μοίρασε 117 τόνους αγαθών, σε 236 φορείς από 43 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, εξυπηρετώντας συνολικά 30.925 παιδιά από 19.564 οικογένειες.

Ακόμη και όσοι δεν έχουν προλάβει να δηλώσουν συμμετοχή για να τρέξουν με την WIND Running Team, μπορούν να βοηθήσουν. Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να βρουν στο www.supportmazi.gr.

#windrunningteam #AMA17 #deiksepoioseisai #mazigiatopaidi #supportmazi

Λίγα λόγια για το «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»
Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια Ένωση κοινωφελών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1996 με σκοπό να ενώσει ισότιμα τις προσπάθειές τους για τα παιδιά σε ανάγκη. Συνεργάζεται  με περισσότερους από 200 φορείς σε όλη την Ελλάδα και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα δίκτυο αλληλεγγύης για κάθε δομή που εξυπηρετεί ανήλικα παιδιά και άπορες οικογένειες. Συγκεκριμένα το δίκτυο συνεργαζόμενων φορέων του «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» περιλαμβάνει κοινωνικές υπηρεσίες δήμων, ορφανοτροφεία, ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μη κυβερνητικές οργανώσεις, ΑμΚΕ, ιδρύματα για παιδιά, κέντρα υποδοχής μεταναστών κα., καλύπτοντας περισσότερους από 20.000 ωφελούμενους ετησίως.    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πέθανε ο μεγάλος συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου
Η μουσική του στην ταινία Chariots of fire έχει αφήσει ιστορία στο δρομικό κόσμο
Rock Solid Kastellorizo 2022 - Άνοιγμα εγγραφών
Δείτε το T-shirt και το μετάλλιο του αγώνα
Νεκρός ένας δρομέας σε αγώνα στην Σκιάθο
Δυσάρεστα νέα από τον αγώνα
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο