Η Shop and Trade στην Ergo Marathon Expo

Brooks, HOKA, Sallomon & Suunto στην Έκθεση του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας

Share

Για άλλη μια χρονιά η Shop and Trade συμμετέχει στην Έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας – Ergo Marathon Expo 2017, αυτή τη φορά με τέσσερα περίπτερα, ένα για κάθε μία από τις εταιρείες τη Salomon, τη SUUNTO, τη ΗΟΚΑ και τη Brooks.

Στο περίπτερο της Salomon οι λάτρεις του τρεξίματος και των δραστηριοτήτων outdoor, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα της χειμερινής και της ερχόμενης καλοκαιρινής συλλογής, να μιλήσουν με τους εκπροσώπους της εταιρείας και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό.

Στο περίπτερο της SUUNTO οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να δουν από κοντά τη νέα συλλογή των ρολογιών SUUNTO SPARTAN αλλά και τα υπόλοιπα μοντέλα ρολογιών outdoor & running της SUUNTO, ηγέτιδας εταιρείας στον σχεδιασμό και την παραγωγή ρολογιών (sports watches), υπολογιστών κατάδυσης και αθλητικών οργάνων. Επίσης, αυτή τη χρονιά, θα βρίσκεται στο περίπτερο εκπρόσωπος της εταιρείας CHRONOTECHNICA που προσφέρει εξουσιοδοτημένο service για όλα τα μοντέλα της SUUNTΟ και τον οποίο θα μπορούν οι καταναλωτές να συμβουλευτούν για θέματα του ρολογιού τους.  

Στα περίπτερα της ΗΟΚΑ και της Brooks οι λάτρεις του τρεξίματος θα έχουν  την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα της χειμερινής και της ερχόμενης καλοκαιρινής συλλογής, και να δοκιμάσουν τα παπούτσια τρεξίματος της ΗΟΚΑ καθώς και το νέο  μοντέλο της Brooks  Levitate σε διάδρομο που θα υπάρχει στο περίπτερο για τον σκοπό αυτό. Θα μπορούν επίσης να πάρουν κουπόνι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν με έκπτωση τα παπούτσια των εταιρειών αυτών με έκπτωση 10%.

Και στα τέσσερα περίπτερα θα βρίσκονται οι αθλητές της Salomon, της SUUNTO, της ΗΟΚΑ και της Brooks, τους οποίους το κοινό θα μπορεί να γνωρίσει από κοντά και να τους συμβουλευτεί για θέματα που αφορούν στο τρέξιμο.

Η έκθεση οργανώνεται στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο και θα διαρκέσει 3 ημέρες, από Πέμπτη 9/11 έως Σάββατο 11/11.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες, για την Ergo Marathon Expo στο athensclassicmarathonexpo.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο