Άνοιξαν οι εγγραφές για το «Loutraki Run 2017»

Αγώνες 10 & 3 χλμ. στο Λουτράκι

Share

Ξεκίνησαν την Τρίτη 10 Οκτωβρίου οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον αγώνα δρόμου «Loutraki Run 2017», που διοργανώνουν ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της δρομικής κοινότητας της περιοχής, και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αποστάσεις των 10 & 3 χλμ. για ενήλικες αλλά και 1 χλμ. για παιδιά, με τη μεγάλη διαδρομή να διαθέτει πιστοποίηση από την IAAF – AIMS.

Όλοι οι αγώνες θα έχουν ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού τους «καταρράκτες», μπροστά από τις ιαματικές πηγές στο Λουτράκι Κορινθίας.

Η διοργάνωση παρέχει δωρεάν συμμετοχή σε ανέργους, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής, ενώ δωρεάν είναι όλες οι συμμετοχές για τον αγώνα του 1 χλμ.

Η περίοδος των εγγραφών θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι ή μέχρι να συμπληρωθεί το όριο των αθλητών.

Περιορισμένος αριθμός εγγραφών θα γίνεται την ημέρα του αγώνα στη γραμματεία και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας στο: http://www.myrace.gr/event/171/registrations.html

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες:
facebook – instagram: #loutrakirun

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου στο http://stivos-aoposeidonloutrakiou.blogspot.gr και στη σελίδα στο facebook: Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου Στίβου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καλή αρχή για τον 1ο Αγώνα Δρόμου «Συν-Εκκίνηση»
Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου οι δρομείς έστειλαν το δικό τους μήνυμα μαζί με το «Εργαστήρι»
12th Kallithea Run: Άνοιγμα εγγραφών
Ειδικές τιμές για early bird εγγραφές
SNF RUN: 2024 FIRST RUN - Άνοιγμα εγγραφών
Τρέχουμε για καλό και καλωσορίζουμε το 2024 με το δεξί…
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο