Η έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου επιστρέφει!

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για την Ergo Marathon Expo 2017

Share

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών:

“H έκθεση “ERGO Marathon Expo 2017”, αναπόσπαστο πλέον κομμάτι του Μαραθωνίου Αθήνας και έκθεση – θεσμός στον χώρο του αθλητισμού, επιστρέφει από την Πέμπτη 9 μέχρι και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do του Φαλήρου για να παρουσιάσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον αθλητισμό και τα πιο σύγχρονα αθλητικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Δύο μήνες πριν την επερχόμενη διεξαγωγή της διεθνούς Έκθεσης Αθλητικών Ειδών και Εξοπλισμού “ERGO Marathon Expo 2017”, η οποία φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια διαρκούς παρουσίας στα εγχώρια εκθεσιακά αθλητικά δρώμενα, έχει ήδη καλυφθεί σχεδόν το 100% του διαθέσιμου εκθεσιακού χώρου. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν πάνω από 160 εκθέτες και οι συμμετοχές των σημαντικότερων και μεγαλύτερων εταιριών των κλάδων του αθλητισμού, του fitness, της διατροφής και της υγείας αυξάνονται διαρκώς, αποδεικνύοντας στην πράξη την μοναδική αξία και σημασία της διοργάνωσής της.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες για τον αθλητισμό, μεταξύ των οποίων αθλητική ένδυση και υπόδηση, αθλητικά και δρομικά είδη και αξεσουάρ, αθλητικός εξοπλισμός – όργανα γυμναστικής, προπονητικές υπηρεσίες και σχολές, συμπληρώματα διατροφής και είδη αθλητικής διατροφής, ενεργειακά ποτά, υλικό από διεθνείς μαραθώνιους και αγώνες δρόμου, αθλητικοί σύλλογοι και σύλλογοι δρομέων, είδη αθλητικού τουρισμού, προϊόντα τεχνολογίας, κέντρα αποκατάστασης και φυσιοθεραπείας, προϊόντα fitness, wellness & spa κ.ά..

Όπως κάθε χρόνο, οι εγγεγραμμένοι δρομείς του Μαραθωνίου Αθήνας και των παράλληλων αγώνων θα μπορούν να παραλάβουν από την έκθεση το πακέτο συμμετοχής τους, καθώς στο χώρο της έκθεσης θα λειτουργεί και το Κέντρο Εγγραφών και Παραλαβής Υλικού της διοργάνωσης.

Πλούσιο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόκειται να είναι και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της “ERGO Marathon Expo 2017”, το οποίο θα περιλαμβάνει δράσεις με ενημερωτικό, εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό, αλλά και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Σημειώνεται ότι τους επισκέπτες της “ERGO Marathon Expo 2017” θα περιμένουν και πολλές εκπλήξεις, με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων της έκθεσης. 

Η “ERGO Marathon Expo”, η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση του κλάδου του αθλητισμού και του fitness διοργανώνεται από το ΣΕΓΑΣ, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής, ενώ η παραγωγή έχει ανατεθεί στην εταιρία Be Best και διεξάγεται στο πλαίσιο του 35ου Μαραθωνίου Αθήνας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.

Το ωράριο της έκθεσης την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου είναι 13.00 με 20.00, ενώ την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου θα λειτουργεί από τις 10.00 έως τις 20.00. Σημειώνεται ότι η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το website της έκθεσης: www.marathonexpo.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12ος Τaygetos Challenge 2023
4+1 αγωνίσματα στους αγώνες της Καρδαμύλης
ΤΡ-ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΑ: Βαρουχάκης - Στυλιανακάνης
Επίσημη προσπάθεια ρεκόρ Guinness
Έφυγε από τη ζωή η δρομέας Ελπίδα Γιώτη
Το μήνυμα του Βλάση Καραβασίλη, ιδρυτή του ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνος, για την απώλεια της Ελπίδας Γιώτη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο