Στον Αυθεντικό Μαραθώνιο “Τρέχουμε για την Άσπα”

Mια σημαντική δράση για ένα κορίτσι που παλεύει!

Share

Διαβάστε περισσότερα για τη δράση “Τρέχουμε για την Άσπα” από το www.umbali.org

“Μόλις 60 μέρες για τον Μαραθώνιο, 32 δρομείς (σε διάφορες διαδρομές), θα διανύσουμε συνολικά 1233 χιλιόμετρα και έχουμε συγκεντρώσει 175 ευρώ. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και χρειαζόμαστε την βοήθεια σου να πετύχουμε τον σκοπό μας:

– Γίνε μέλος της δράσης και τρέξε μαζί μας αναζητώντας σπόνσορες για την προσπάθεια σου
– Κάνε μια online δωρεά μέσα από την σελίδα της δράσης
– Κάνε μια μεταφορά στους λογαριασμούς της οικογένειας
– Κοινοποίησε την δράση και βοήθησε να φτάσουμε παντού

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου θα τρέχουμε στον Μαραθώνιο της Αθήνας, την κλασική διαδρομή για την Άσπα.  Έλα μαζί μας.  Γίνε μέλος στην δράση που δημιουργήσαμε και τρέξε μαζί μας είτε την μαραθώνια διαδρομή είτε κάποια από τις υπόλοιπές διαδρομές.

Η ‘Ασπα ήταν σχεδόν τέσσερα χρόνια κλεισμένη στο δωμάτιο του Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας Animus στην Λάρισα και παρόλη την φροντίδα του εξαιρετικού προσωπικού του κέντρου αλλά και της ακούραστης μητέρα της,  που δεν έχει φύγει από δίπλα της όλον αυτό τον καιρό, οι μετακινήσεις της ήταν ελάχιστες. Πλέον έχουν μεταφερθεί μαζί με την μητέρα της, σε σπίτι στην Αθήνα για να συνεχίσει την αποθεραπεία.

Γι’ αυτό εμείς τρέχουμε με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ενός ειδικού αυτοκινήτου που θα επιτρέπει το αμαξίδιο της Άσπας να εισέρχεται ολόκληρο μέσα στο αυτοκίνητο στην θέση του συνοδηγού.  Για να μπορέσει η Άσπα να βγει έξω  με την μητέρα της, για να ανεβεί η ψυχολογία της. Η κοινωνικοποίηση  της Άσπας παίζει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια αποκατάστασης που κάνει όλα αυτά τα χρόνια.  Εμείς θα κάνουμε το λιγότερο που μπορούμε, να δώσουμε λίγη χαρά στην Άσπα και να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη της.

Η Άσπα μας είναι δυνατή, παλεύει και θα τα καταφέρει.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
9ος Μαραθώνιος Ρόδου: Λήξη εγγραφών
Tην Δευτέρα 15 Απριλίου λήγει η προθεσμία εγγραφών για τους αγώνες της Ρόδου
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο