Τελευταία νέα από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το απογευματινό 5άρι και νέες συνεργασίες

Share

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το απογευματινό αγώνα 5 χλμ. που περιλαμβάνεται στις παράλληλες εκδηλώσεις του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Ο συγκεκριμένος Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. θα διεξαχθεί το απόγευμα (με ώρα εκκίνησης 16.15) και έχει την ίδια ακριβώς διαδρομή με τον πρωινό Αγώνα Δρόμου 5χλμ. Όπως αναφέραμε, οι εγγραφές συνεχίζονται με σταθερούς ρυθμούς και διαφαίνεται ότι και στον αγώνα αυτό θα συμπληρωθεί το ανώτατο όριο συμμετοχής εντός των επόμενων ημερών.

Για εσάς που δεν είστε και τόσο… πρωινοί τύποι, αλλά δε θέλετε να χάσετε την ευκαιρία να είστε μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής, γραφτείτε ΤΩΡΑ και εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ – Απόγευμα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Μαραθωνίου Αθήνας, www.athensauthenticmarathon.gr.

Το HILTON Αθηνών στη μεγάλη οικογένεια του ΑΜΑ
Το HILTON ΑΘΗΝΩΝ είναι το Επίσημο Ξενοδοχείο του Μαραθωνίου Αθήνας 2017, όπου θα φιλοξενηθούν οι Elite Aθλητές που θα συμμετάσχουν στον φετινό αγώνα αλλά και όλοι οι επίσημοι καλεσμένοι του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, μαζί με περισσότερους από 60 Διοργανωτές άλλων Μαραθωνίων του εξωτερικού που θα συμμετάσχουν στο 11ο Συμπόσιο Μαραθωνίων Δρόμων της Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίου (AIMS), αλλά και τους φετινούς νικητές των Βραβείων για τον Καλύτερο Μαραθωνοδρόμο της Χρονιάς. Ο ΣΕΓΑΣ καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια των Χορηγών και Υποστηρικτών του Μαραθωνίου Αθήνας το ξενοδοχείο HILTON ΑΘΗΝΩΝ, το οποίο ανήκει πλέον στην κατηγορία των Επίσημων Υποστηρικτών της διοργάνωσης. 

Το HILTON ΑΘΗΝΩΝ βρίσκεται πάνω στη Διαδρομή του Μαραθωνίου αλλά και των αγώνων 5χλμ & 10χλμ, στην αρχή του τελευταίου χιλιομέτρου της διαδρομής των 42.195μ, και προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους ενοίκους του ξενοδοχείου να παρακολουθήσουν τους αγώνες από πολύ κοντά! Η θέση του HILTON ΑΘΗΝΩΝ πάνω στην Αυθεντική Διαδρομή και ακριβώς απέναντι από το εικαστικό landmark της πόλης της Αθήνας, τον γυάλινο «Δρομέα», το συνδέει με το μεγάλο εθνικό γεγονός και του προσδίδει ένα μοναδικό συμβολικό χαρακτήρα που δεν περνάει απαρατήρητος. 

Ειδικά για τις ημέρες του ΑΜΑ υπάρχει ειδική προσφορά για διαμονή στο ξενοδοχείο που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Συνεργασία με το Hotels.com
Με σκοπό πάντα την προσφορά των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς τους δρομείς, αλλά και τους φίλους της διοργάνωσης, ο Μαραθώνιος Αθήνας ξεκινάει μία νέα συνεργασία με το HOTELS.COM
Το HOTELS.COM είναι μία κυρίαρχη ιστοσελίδα διαδικτυακών κρατήσεων για διαμονή, με ένα μεγάλο εύρος επιλογών, από διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχειακών μονάδων, all-inclusive ξενοδοχεία, έως μικρότερα, τοπικά, αλλά αγαπημένα καταλύματα, bed&breakfast, όλα μαζί, με όλη εκείνη την πληροφόρηση που χρειάζεστε για να κλείσετε την ιδανική διαμονή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο