Το πρωτάθλημα 2017 Skyrunner Series by Salomon πηγαίνει στην Οίτη

Προαγωνιστικό δελτίο Hercules Mountain Marathon

Share

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος 2017 Skyrunner Series by Salomon, έχει ξεκινήσει, με τον προτελευταίο αγώνα της σειράς, τον Μαραθώνιο Οίτης «Ηρακλής», να διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου στην Υπάτη. Όπως γίνεται αντιληπτό, η αγωνία βρίσκεται στο κατακόρυφο καθώς όλοι οι αθλητές αναμένεται να βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να διεκδικήσουν με αξιώσεις ένα καλό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα. 

O Hercules Mountain Marathon, που είναι κι ο αγώνας που συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι του 2017 Skyrunner Series by Salomon, έχει συνολικό μήκος 43 χιλιόμετρα με +3000μ. θετικής υψομετρικής. Μαζί διεξάγονται και δυο μικρότεροι αγώνες, ο «Ελλέβορος», μήκους 16,2 χιλιομέτρων (+1180μ. θετικής υψομετρικής) και οι «Φαρμακίδες», μήκους 6,4. Στα πλαίσια αυτών των αγώνων και για την προώθηση της άθλησης σε μικρότερες ηλικίες, διοργανώνεται την παραμονή των παραπάνω αγώνων, στα Λουτρά Υπάτης, αγώνας με τη συμμετοχή μικρών παιδιών με την ονομασία «Λαγοπόδαρος», απόστασης 1000 μέτρων.

Εκατοντάδες αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναμένεται να δώσουν και φέτος, 11η χρονιά διεξαγωγής του, το «παρών» στον Μαραθώνιο Οίτης «Ηρακλής», προκειμένου να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του τρεξίματος στις πανέμορφες πλαγιές και τις κορυφές της Οίτης και να θαυμάσουν τη σπάνια βιοποικιλότητα που προσφέρει το βουνό του Ηρακλή. 

Μέγας Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 η εταιρεία ένδυσης, υπόδησης και αθλητικού εξοπλισμού Salomon https://www.facebook.com/salomonhellas

Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 by Salomon η εταιρεία αθλητικών ρολογιών Suunto  https://www.facebook.com/Suunto.Greece 

Χορηγοί Επικοινωνίας
COSMOTE TV
– Zougla.gr
– Runnermagazine.gr / Runner Magazine
– Advendure.com
Coremag.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:
Stay Liked: https://www.facebook.com/skyrunninghellas
Enjoy More Sky: www.skyrunner.gr    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο