Ειδικές προσφορές για τους συμμετέχοντες του Ioannina Lake Run

Ειδικές τιμές σε μουσεία και εκπτώσεις σε καταστήματα

Share

Μειωμένες τιμές σε μουσεία και εκπτώσεις σε καταστήματα
Ειδικές τιμές σε μουσεία και εκπτώσεις σε καταστήματα
καφέ και εστίασης και εμπορικά καταστήματα προσφέρουν σε όλους τους αθλητές και εθελοντές του 11ου Γύρου Λίμνης συνεργαζόμενοι φορείς και επιχειρήσεις, προκειμένου να καταστήσουν την πόλη όσο το δυνατόν πιο ελκυστική για τους δρομείς και τους συνοδούς τους, αλλά και να επιβραβεύσουν τους εθελοντές, χωρίς τους οποίους δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μια τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Οι υπερήφανοι υποστηρικτές του Γύρου Λίμνης, όσοι εγγράφονται στην ειδική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα www.ioanninalakerun.gr προσφέροντας μειωμένες τιμές από τις 15 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, αυξάνονται συνεχώς. Η διαδικασία θα παραμείνει ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να συμμετέχει και να προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα με έκπτωση σε όσους φορούν το ειδικό βραχιολάκι της διοργάνωσης.

Οι ειδικές τιμές εισόδου στα μουσεία της περιοχής αποτελούν μια ευκαιρία για τους αθλητές, που στο μεγαλύτερο ποσοστό προέρχονται από περιοχές εκτός της Ηπείρου, να γνωρίσουν τον αρχαιολογικό και πολιτιστικό πλούτο μέσα από τη διοργάνωση του IoanninaLakeRun.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, το ειδικό βραχιολάκι το οποίο παραλαμβάνουν αθλητές και εθελοντές τους εξασφαλίζει έκπτωση στο εισιτήριο για όλα τα μουσεία της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων όπως και στο ενιαίο εισιτήριο. Συγκεκριμένα, οι αθλητές και εθελοντές θα μπορούν να επισκεφθούν το Αρχαιολογικό Μουσείο με εισιτήριο των 2 ευρώ (έκπτωση 50%), τον Αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης με 3 ευρώ (έκπτωση 50%), το Βυζαντινό Μουσείο με 2 ευρώ (έκπτωση 33%), αλλά και να προμηθευτούν το ενιαίο εισιτήριο για τους τρεις προαναφερόμενους χώρους στην τιμή των 4 ευρώ (έκπτωση 50%).

Δωρεάν θα είναι η είσοδος στο Μουσείο Αργυροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς, ενώ μειωμένη κατά 50% θα είναι η τιμή του εισιτηρίου για το Σπήλαιο Περάματος (είσοδος 3,5 ευρώ) και για το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη (είσοδος 3 ευρώ). Έκπτωση 20% σε έργα τέχνης και 15 % στις κορνίζες προσφέρει η gallery Τεχνοχώρος και δωρεάν υποδέχεται όλους τους αθλητές και εθελοντές, όπως και όλους τους πολίτες, η Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων κατά τις ώρες λειτουργίας της.

Στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που προσφέρουν έκπτωση 15% περιλαμβάνονται τα café – bar Almond, Circus, Denoar, Hogwarts, Maison, Say yes, The butler, Μεράκι  και τα εστιατόρια Maison, Say Yes, Masabuca και Πρεσβεία.

Με 20% έκπτωση στα μη εκπτωτικά προϊόντα running υποδέχονται τους αθλητές και εθελοντές του Ioannina Lake Run τα καταστήματα αθλητικών ειδών Adidas Store, Hall of Brands (Ιωάννινα και Άρτα) και Sportzone. Επίσης, έκπτωση 20% προσφέρει στα συστήματα ασφαλείας η General Security Systems, έκπτωση 15% προσφέρουν το Κέντρο Παραδοσιακής Βιοτεχνίας (ΚΕ.ΠΑ.ΒΙ) και τα καταστήματα Kem (στη νέα συλλογή δερμάτινων τσαντών), Oxford Company (στη νέα συλλογή), Trekking Hellas Ioannina (Outdoor Events & Activities), X-treme Stores (Fitness shop), ΚΑΔΡΟ (Κορνίζες),  Μόσχος Γεώργιος (είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα),  και έκπτωση 10% το κατάστημα ειδών δώρων Κόκκινες Μπότες.

Σημαντική είναι η προσφορά του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων για τους δρομείς που έρχονται από άλλες περιοχές, καθώς προσφέρει 20% έκπτωση στο εισιτήριο μετ’ επιστροφής.

Η οργανωτική επιτροπή του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας τη σχετική   φόρμα στο www.ioanninalakerun.gr ή να αποστείλουν το όνομα και το είδος της επιχείρησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση, καθώς και το ποσοστό της έκπτωσης που επιθυμούν να προσφέρουν, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] Οι συνεργάτες του Γύρου Λίμνης θα έρθουν σε άμεση επαφή, προκειμένου να γίνει η προμήθεια του ειδικού σήματος για την ανάρτηση στην είσοδο της κάθε επιχείρησης.

Αθλητές και εθελοντές μπορούν να επισκέπτονται την ειδική πλατφόρμα με το σήμα «Proud Partner» στην ιστοσελίδα www.ioanninalakerun.gr, προκειμένου να πληροφορούνται τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, που εμπλουτίζονται συνεχώς.    

 


Τα παιδιά σε ρόλο πρωταγωνιστή στη διαδραστική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων που άνοιξε την εβδομάδα των δράσεων
Το «Νησί των αγωνιστών», ξεπερνώντας τα εμπόδια και νικώντας σε αθλήματα, αγώνες και παιχνίδια, έσωσαν από βέβαιη πλημμύρα δεκάδες μικροί αγωνιστές! Οι μικροί κάτοικοι του θαυμαστού Νησιού των Αγωνιστών, στο κέντρο της λίμνης Πέρα Δώθε, έβαλαν όλες τις δυνάμεις τους για να σώσουν το Νησί, στην παιδική διαδραστική παράσταση με τίτλο «Γύρω γύρω λίμνη και ένα παραμύθι», που διοργάνωσε το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον 11ο Γύρο Λίμνης, στο θέατρο Καμπέρειο.
Τα παιδιά ήταν οι πρωταγωνιστές σε ολόκληρη την παράσταση και, πάνω στη σκηνή, συμμετείχαν στα δρώμενα, υπό την καθοδήγηση της ηθοποιού Στέλλας Κατσαρού, κάτι που ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους!
Η διαδραστική παράσταση έγινε στο πλαίσιο των ποικίλων εκδηλώσεων της Εβδομάδας Λίμνης, με την πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΙ Αλέκα Βακαλοπούλου και την πρόεδρο του Α.Ο. Ποσειδών Αγνή Δρίμτζια να καλωσορίζουν τα παιδιά και να τονίζουν την αξία του αθλητισμού, αλλά και της προστασίας της δικής μας λίμνης Παμβώτιδας, που βρίσκεται στο επίκεντρο του Ioannina Lake Run.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων
Τρέξαμε με το νέο Reebok Floatride Energy City
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο