Ρεκόρ συμμετοχών στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Πάνω από 50.000 δρομείς στους δρόμους της Αθήνας στις 12 Νοεμβρίου

Share

Ένα ρεκόρ είναι εξασφαλισμένο από τώρα για την 35η έκδοση του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.
Συγκεκριμένα, αναμένονται πάνω από 50.000 δρομείς να κατακλύσουν, κυριολεκτικά, τους δρόμους της πρωτεύουσας, συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χώρας μας. Από αυτούς οι 18.500 θα αγωνιστούν στον σπουδαιότερο αγώνα της διοργάνωσης, αυτό του μαραθώνιου, ξεκινώντας από τον Μαραθώνα και τερματίζοντας στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι περισσότεροι από 8.500 δρομείς θα φτάσουν στην Αθήνα από 100 διαφορετικές χώρες, κάνοντας, έτσι, τη διοργάνωση μία από τις πιο επιτυχημένες παγκοσμίως.
Να σημειώσουμε ότι διαθέσιμες θέσεις υπάρχουν μόνο για τον μαραθώνιο ενώ οι εγγραφές για τις μικρές αποστάσεις των 10 & 5 χλμ. έχουν κλείσει από τον Απρίλιο.

Και φέτος, πριν το μεγάλο γεγονός του 35ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας, την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί το 11ο Διεθνές Συμπόσιο Μαραθωνίων της AIMS, όπου θα βρεθούν περισσότεροι από 60 διοργανωτές αγώνων απ’ όλον τον κόσμο.
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και το 11th AIMS Best Marathon Runner Awards Gala, η Τελετή Βράβευσης για τον καλύτερο και την καλύτερη μαραθωνοδρόμο της χρονιάς που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα http://www.athensauthenticmarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο