Έρχεται το ξεχωριστό δρομικό γεγονός της Ολυμπίας

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές για τον 4ο Μαραθώνιο Ολυμπίας

Share

Ανοίγουν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου οι Online εγγραφές για τον 4ο Μαραθώνιο Ολυμπίας που θα διεξαχθεί 31 Μαρτίου με 1 Απριλίου 2018.

Ο αγώνας διοργανώνεται από το σωματείο «Μαραθώνιος Ολυμπίας – Olympia Marathon» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Την τεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει, για άλλη μια χρονιά, η All About Running.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να δώσει την ευκαιρία στους δρομείς της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού να αγωνισθούν στην μαραθώνια απόσταση στον τόπο που γεννήθηκε το Ολυμπιακό Πνεύμα. 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι υπερπλήρες και περιλαμβάνει Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο και αγώνα 12χλμ., καθώς και αγώνες 2 χλμ. για όλους σε Αμαλιάδα, Πύργο και Αρχαία Ολυμπία.

Παράλληλα θα αναπτυχθούν γύρω από τη διοργάνωση πολιτιστικά και άλλα δρώμενα με στόχο τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας του νομού Ηλείας και την προβολή και ανάδειξή του σε όλα τα επίπεδα. 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Μαραθώνιο Ολυμπίας και τη διαδικασία εγγραφών μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης www.olympiamarathon.gr

Χορηγός επικοινωνίας www.runnermagazine.gr    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
39ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ. - Μεταγωνιστικό Δελτίο
Εκατοντάδες δρομείς έτρεξαν με ασφάλεια στην αγαπημένη διαδρομή της παραλιακής
Πραγματοποιήθηκε ο Παλαμήδειος Άθλος 2021 - Τα αποτελέσματα
Δείτε τι έγινε στον Παλαμήδειο Άθλο 2021 – Τα αποτελέσματα
Taygetos Challenge 2022 - Έναρξη εγγραφών
4+1 διαδρομές περιμένουν το 2022 τους συμμετέχοντες
Back to Top