Έρχεται το ξεχωριστό δρομικό γεγονός της Ολυμπίας

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές για τον 4ο Μαραθώνιο Ολυμπίας

Share

Ανοίγουν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου οι Online εγγραφές για τον 4ο Μαραθώνιο Ολυμπίας που θα διεξαχθεί 31 Μαρτίου με 1 Απριλίου 2018.

Ο αγώνας διοργανώνεται από το σωματείο «Μαραθώνιος Ολυμπίας – Olympia Marathon» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Την τεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει, για άλλη μια χρονιά, η All About Running.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να δώσει την ευκαιρία στους δρομείς της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού να αγωνισθούν στην μαραθώνια απόσταση στον τόπο που γεννήθηκε το Ολυμπιακό Πνεύμα. 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι υπερπλήρες και περιλαμβάνει Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο και αγώνα 12χλμ., καθώς και αγώνες 2 χλμ. για όλους σε Αμαλιάδα, Πύργο και Αρχαία Ολυμπία.

Παράλληλα θα αναπτυχθούν γύρω από τη διοργάνωση πολιτιστικά και άλλα δρώμενα με στόχο τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας του νομού Ηλείας και την προβολή και ανάδειξή του σε όλα τα επίπεδα. 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Μαραθώνιο Ολυμπίας και τη διαδικασία εγγραφών μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης www.olympiamarathon.gr

Χορηγός επικοινωνίας www.runnermagazine.gr    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΟΠΑΠ Marathon EXPO 2022
Πάνω από 50.000 επισκέπτες στο Κλειστό του Φαλήρου
7ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος: Live αποτελέσματα
Οι δρομείς έλαβαν εκκίνηση για τον αγώνα Αθήνα – Σπάρτη
ΤΡ-ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΑ: Βαρουχάκης - Στυλιανακάνης
Επίσημη προσπάθεια ρεκόρ Guinness
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο