Η δρομική γιορτή των Run Greece συνεχίζεται τον Σεπτέμβριο

Τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας στον ρυθμό των Run Greece

Share

Μετά από μία μικρή ανάπαυλα για το καλοκαίρι η επιτυχημένη σειρά Run Greece επιστρέφει δυναμικά για τη δεύτερη σεζόν του 2017.

Πρώτος σταθμός για το φθινόπωρο η πόλη της Αλεξανδρούπολης την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου όπου αναμένεται να υποδεχθεί τους χιλιάδες συμμετέχοντες των 5 & 10 χλμ.
Για όσους κάνουν την εγγραφή τους έως τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, θα υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζεται το όνομά τους στον αριθμό συμμετοχής τους.
Οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.run-greece.gr ή αυτοπροπώπως στα γραφεία του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης (Στάδιο Φώτης Κοσμάς).

Την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου (1/10) σειρά έχει η πόλη της Ρόδου, που αποτελεί και νέο σταθμό της σειράς. Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.run-greece.gr ή αυτοπροπώπως ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου (Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ») αλλά και στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, στον Πεζόδρομο Πλαστήρα (έναντι Ακταίου).

Τον τελευταίο σταθμό της σειράς αποτελεί η πόλη της Πάτρας με τους αγώνες να διαξάγονται την Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.run-greece.gr ή αυτοπροπώπως γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορ. Πελοπονήσου (Κλειστό Προπονητήριο Στίβου Λαδόπουλου – Τέρμα Ηλέκτρας, καθημερινές από τις 09.00 έως τις 14.00)  και στο Μέγαρο Λόγου & Τέχνης (Πλατεία Γεωργίου Α΄, Δευτέρα – Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 14.00 και από τις 18.00 έως τις 21.00). 

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα www.run-greece.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο