Παράλληλη εκδήλωση SUP στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Δήλωσε τη δωρεάν συμμετοχή σου στην εκδήλωση Stant Up Paddle και μάθε τα μυστικά του αθλήματος

Share

Το Ioannina Lake Run, ένα από τα μεγαλύτερα δρομικά αθλητικά γεγονότα με χιλιάδες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα πραγματοποιηθεί για 11η συνεχή χρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου.

Φέτος, για πρώτη φορά, ο «Γύρος Λίμνης» θα φιλοξενήσει μια νέα παράπλευρη αθλητική δραστηριότητα, όπου επισκέπτες και αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του WBSF, σε συνεργασία με την BIC SUP, θα παρουσιάσουν σε όλους τους ενδιαφερόμενους άνω των 18 ετών, το εντυπωσιακό άθλημα του Stand Up Paddle (SUP) και τα οφέλη που προσφέρει η ενασχόληση αυτή.

Στόχος της διοργάνωσης του Γύρου Λίμνης είναι να αναδείξει τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει η πανέμορφη λίμνη της Παμβώτιδας στον ναυταθλητισμό μέσα από ένα σχετικά νέο άθλημα που δεν περιορίζεται μόνο στη θάλασσα, αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και σε λίμνες – το Stand Up Paddle (SUP).

Το WBSF, μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες του, θα βρίσκεται την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, δύο μέρες πριν τον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. γύρω από την Παμβώτιδα, από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 στην πλατεία Μαβίλη στα Γιάννενα και θα παρουσιάσουν το άθλημα του SUP σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί σε ομάδες των 5 ατόμων και θα διαρκεί μισή ώρα, περιλαμβάνοντας την βασική θεωρία του αθλήματος, εισαγωγή στους κανόνες ασφαλείας, πρακτική εξάσκηση στην λίμνη και γνωριμία με τον εξοπλισμό της BIC SUP.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο πλαίσιο δρομικού event, εντάσσεται στην Εβδομάδα Λίμνης, που οργανώνεται από τον Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων και την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία LIMNI.

Ο αριθμός των θέσεων για την πρακτική εξάσκηση είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την εγγραφή. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική on line φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα https://www.wbsf.gr/events/ilr2017sup/ μέχρι τις 12/9. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο