18ο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής

Συνέδριο με θέμα «Βιώσιμη Αθλητική Ανάπτυξη: Ο Ρόλος του κράτους, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των συλλόγων και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας»

Share

ΗΕλληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής θα πραγματοποιήσει το 18ο Ετήσιο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής με τίτλο: «Βιώσιμη Αθλητική Ανάπτυξη: Ο Ρόλος του κράτους, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των συλλόγων και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας» θα διεξαχθεί στο Επιμελητήριο Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη, από 24- 26 Νοεμβρίου 2017.

Συνδιοργανωτής του Συνεδρίου είναι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο οποίος γιορτάζει τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του.

H διοργάνωση του συνεδρίου έχει ως στόχο: α) την προβολή των ερευνητικών δραστηριοτήτων και τεχνικών στην οργάνωση και διοίκηση του αθλητισμού και αναψυχής στην Ελλάδα και το εξωτερικό, β) τη δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών αλληλεπίδρασης των συνέδρων, των επιστημόνων και των στελεχών από την αγορά εργασίας, γ) την παρουσίαση των τεχνικών και των μεθόδων που εφαρμόζονται στο χώρο της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού, με τη βοήθεια εκπαιδευτικών σεμιναρίων, δ) τη διάδοση της γνώσης μέσω της δημοσίευσης των εργασιών στα πρακτικά του συνεδρίου.

Στο συνέδριο περιλαμβάνονται στρογγυλές τράπεζες, προφορικές παρουσιάσεις επιστημονικών / επαγγελματικών εργασιών και αναρτημένων ανακοινώσεων (poster), καθώς και σεμινάρια με  εξειδικευμένη επιστημονική και επαγγελματική θεματολογία, η οποία αντλείται από τους χώρους της διοίκησης του αθλητισμού σε όλες τις εκφάνσεις του (ερασιτεχνικός, επαγγελματικός, σχολικός, της αναψυχής, του αθλητικού τουρισμού και του ελεύθερου χρόνου). Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής στο συνέδριο και στα σεμινάρια καθώς και βεβαίωση παρουσίασης σε όσους παρουσιάσουν εργασία.

Σημαντικές ημερομηνίες:

22/10/2017: Λήξη υποβολής περιλήψεων για αξιολόγηση (το χρονικό πλαίσιο δεν επιτρέπει καμία δυνατότητα παράτασης).

23/10/2017 – 27/10/2017:Αξιολόγηση των περιλήψεων από τους κριτές του συνεδρίου και αποστολή προς τους συγγραφείς της απόφασης ή των διορθώσεων.

30/10/2017 – 03/11/2017 Διόρθωση και αποστολή των εργασιών από τους συγγραφείς προς της επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου, βάσει των προτάσεων των κριτών. Οι εργασίες που δεν θα διορθωθούν δεν θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του συνεδρίου.

24.11.2017 – 26.11.2017: Διεξαγωγή του συνεδρίου.    


Επικοινωνία
Γραμματέας συνεδρίου: Σέβη Καλπακίδου
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6984 266 577
Email: [email protected]

Συντονιστής συνεδρίου: Πατερόπουλος Κωνσταντίνος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932 401 096
Email: [email protected]

Για να κατεβάσετε την πλήρη προκήρυξη με τις οδηγίες συμμετοχής πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Katerini Run 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Αποστολή του ΣΔΥ Πάτρας στο Saltsburg
Εκδρομή θα πραγματοποιήσει στην Αυστρία ο σύλλογος για τη συμμετοχή σε Μαραθώνιο
Εγγραφές: 40ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ.
Σύντομα η λήξη εγγραφών και πληροφορίες παραλαβής πακέτου συμμετοχής
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο