Συνέντευξη Τύπου για τον UA Run Kifissia City Challenge

Δείτε τελευταία νέα από τον αγώνα της Under Armour

Share

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12:00, στην αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς “Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος” (Διονύσου και Μυρσίνης 2) θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη Τύπου του αγώνα UA Run Kifissia City Challenge.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κος Γιώργος Θωμάκος   ο Πρόεδρος κος Αχιλλέας Κουρέπης του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού “ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ” του Δήμου Κηφισιάς, και ο Διοικητής Τροχαίας Κηφισιάς Κος Γιάννης Δημητρακόπουλος.

Το παρών θα δώσει η πρόεδρος της ΑΜΚΕ «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ» κα Χριστίνα Νομικού. Το «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ» παρέχει υπηρεσίες κοινωνικού και προνοιακού χαρακτήρα σε ογκολογικούς ασθενείς και στο οικείο περιβάλλον αυτών.

Η Under Armour θα διαθέσει μέρος των εσόδων της διοργάνωσης στο «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ» συνεχίζοντας την κοινωνική της δράση που ξεκίνησε από τον πρώτο αγώνα που πραγματοποίησε τον περασμένο Μάιο στη Θεσσαλονίκη. Τη διοργανώτρια εταιρεία θα εκπροσωπήσει ο διευθυντής Sports Marketing κος Γιάννης Σούμπασης.

Παρόντες στην εκδήλωση όμως θα είναι και ο παγκόσμιος πρωταθλητής στίβου Περικλής Ιακωβάκης καθώς και η πρόεδρος Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, οι οποίοι θα στείλουν το δικό τους μήνυμα εν όψει του αγώνα.

Γενικός συντονιστής της εκδήλωσης αλλά και της διοργάνωσης θα είναι ο διευθυντής της εταιρείας ALL ABOUT RUNNING Νίκος Πολιάς, η οποία επιμελείται τον αγώνα.

Η Under Armour επιβραβεύει τους δρομείς που θα επιλέξουν να λάβουν μέρος στον αγώνα, προσφέροντας σε όλους με την επίδειξη το αριθμού συμμετοχής τους από τη στιγμή που θα τον παραλάβουν έκπτωση 20% στις αγορές τους στο κατάστημα Under Armour της Κηφισιάς. Η προσφορά θα ισχύει από 16 έως 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο, τους αγώνες των 5 και 10χλμ. και το Kids Run 1χλμ. στο underarmourrun.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
39ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας: Χρήσιμες πληροφορίες
Σημαντικές οδηγίες για τους συμμετέχοντες για την παραλαβή του πακέτου και τη διεξαγωγή του αγώνα
Πραγματοποιήθηκε ο Παλαμήδειος Άθλος 2021 - Τα αποτελέσματα
Δείτε τι έγινε στον Παλαμήδειο Άθλο 2021 – Τα αποτελέσματα
6ος Παλαμήδειος Άθλος: Μεταγωνιστικό δελτίο
Ρεκόρ στο Ναύπλιο στην 6η διοργάνωση
Back to Top