17η Εθελοντική Αιμοδοσία ΣΔΥΠ

Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά

Share

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Ιουνίου η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά, που πραγματοποιεί εδώ και 17 χρόνια.
Ακολουθεί το δελτίο του συλλόγου:

«Άλλη μια εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου μας ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία. 24 φιάλες αίματος «πιστώθηκαν στον λογαριασμό της Τράπεζας αίματος» που έχει εδώ και χρόνια ο Σύλλογος μας στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.
24 εθελοντές αιμοδότες αψηφώντας τις μη ευνοϊκές κλιματολογικές συνθήκες της ημέρας, ήρθαν στα γραφεία μας για να καταθέσουν μερικές «ρανίδες αίματος». Τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Η φετινή μας αιμοδοσία ήταν λίγο διαφορετική. Λόγω του σημερινού καύσωνα το Νοσηλευτικό και Ιατρικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, αποφάσισε να κάνει την διαδικασία εντός του Τζανείου. Για να μετριαστεί στο ελάχιστο η ταλαιπωρία των αιμοδοτών, διέθεσε όχημα το οποίο ανέλαβε να μεταφέρει τους αιμοδότες απ’ τα γραφεία μας στο Νοσοκομείο. Σε κάποιες περιπτώσεις, μέλη του Συλλόγου διέθεσαν τα δικά τους οχήματα για τον σκοπό αυτό. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία μετά την προαναφερθείσα αλλαγή, παρ’ όλα αυτά όμως ζητάμε ειλικρινά συγνώμη γι’ αυτή την μικρή αλλαγή της τελευταίας στιγμής.
Τέλος είμαστε βέβαιοι ότι 24 συνάνθρωποι μας θα βοηθηθούν μελλοντικά από την σημερινή μας προσφορά σε αίμα.
Ευχαριστούμε πολύ το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Τζανείου Νοσοκομείου και συγχαίρουμε ολόψυχα όλους τους εθελοντές αιμοδότες, για την προσφορά τους και τον ανθρωπισμό τους».    

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1174:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λάμψη Αστέρων στα 10 χρόνια του Navarino Challenge 2022
Πάνω από 40 δράσεις & Ολυμπιακά Αθλήματα η φετινή διοργάνωση
Ioannina Lake Run 2022: Μεταγωνιστικό δελτίο 2ης ημέρας
Τέταρτη σερί νίκη και ρεκόρ διαδρομής για τον Κώστα Σταμούλη στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων
Ioannina Lake Run 2022 - 2η ημέρα
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των αγώνων της 2ης ημέρας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο