Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας έφτασε κορυφή

Βραβείο «Γεγονός της Χρονιάς» στα Event Awards 2017

Share

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, μετά από 35 χρόνια συνεχούς προόδου, βραβεύτηκε ως το Γεγονός της Χρονιάς (Event of the Year) στο πλαίσιο των Event Awards 2017!
Η μοναδική αυτή στον κόσμο διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ που έχει το προνόμιο της Αυθεντικής Διαδρομής και των 120 χρόνων ιστορίας, «μετράει» πλέον περίπου 50.000 δρομείς! Με τη δυναμική των 3.000 εθελοντών της και τη σύσσωμη στήριξη πολλών φορέων του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, με πρωτοπόρους την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΟΤ, ο Μαραθώνιος Αθήνας «επιστρέφει» στην ελληνική κοινωνία πάνω από 3.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, στηρίζοντας κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς, μέσω πρωτοβουλιών του ΣΕΓΑΣ, των Συλλόγων Δρομέων Υγείας, των συνεργαζόμενων ΜΚΟ και πάνω απ΄ όλα των χορηγών του.

Στην τελετή απονομής των Event Awards 2017, που έγινε την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου Μαρκόπουλου, ο Μαραθώνιος Αθήνας βρέθηκε στο επίκεντρο και «σάρωσε» τα βραβεία στις κατηγορίες που συμμετείχε!    
Εκτός από το μεγάλο βραβείο της βραδιάς, αυτό για το Γεγονός της Χρονιάς (Event of the Year Award), κατέκτησε την ενότητα Θεματικά Γεγονότα (Thematical Events) κερδίζοντας το Πλατινένιο Βραβείο (Platinum Award), πρώτευσε στην κατηγορία Αθλητική Εκδήλωση (Sport Event) όπου κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο (Gold Award), ενώ ξεχωριστής σημασίας είναι και το Ασημένιο Βραβείο (Silver Award) στην κατηγορία Διοργάνωση Γεγονότος (Event Management).

Ο «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός», με σύμμαχο και Μεγάλο Χορηγό την ΟΠΑΠ Α.Ε., και την υποστήριξη των μεγαλυτέρων εταιρειών-χορηγών της χώρας μας, είναι ένα γεγονός ανεκτίμητης αθλητικής, πολιτιστικής και τουριστικής αξίας. Μετά από 35 χρόνια έχει μετεξελιχθεί σε ένα μεγάλο αναπτυξιακό γεγονός, τόσο για τη διεύρυνση της δρομικής κουλτούρας και κοινωνίας της χώρας μας, όσο και την οικονομία της. Οι παραπάνω διακρίσεις είναι μία ακόμα επιβεβαίωση των αγαθών του μακρόχρονου σχεδιασμού, της πολύχρονης επιμονής με στόχους και όραμα, του συνδυασμού των δυνάμεων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, της ανάπτυξης με κοινωνική ευαισθησία και πάνω από όλα του σεβασμού στις ανάγκες των δρομέων, φιλάθλων και απλών πολιτών.

Ο Μαραθώνιος Αθήνας είναι η απόλυτη αθλητική, και όχι μόνο, διοργάνωση στην χώρα μας. Η βράβευση του ως το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς στην Ελλάδα δικαιώνει τις προσπάθειες χρόνων του ΣΕΓΑΣ και τις συνεργασίες του και κάνει επιτακτικό να συνεχισθεί η προσπάθεια για να γίνει το πιο σημαντικό και κορυφαίο γεγονός στον κόσμο, γιατί αυτό μόνο αξίζει σε κάθε τι.. Αυθεντικό!

* Τα Event Awards είναι ένας νέος θεσμός βραβείων που διοργανώνεται ετησίως από την Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση του ΙΣΝ για το SNF Nostos Run
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος
ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ: ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ!
Ανοικτές Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 2022
4ο Τρέχουμε στην Ηρακλειά: Μεταγωνιστικό δελτίο
Δείτε την ευχαριστήρια ανακοίνωση της διοργάνωσης και φωτογραφίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο