Μεταγωνιστικό δελτίο Skiritida Run

Ρεκόρ συμμετοχών στους αγώνες της Σκιρίτιδας

Share

Με εκατοντάδες δρομείς σε κάθε απόσταση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου το Skiritida Run. Νικητές αναδείχθηκαν ο Γιώργος Δαμουλάκης στον ημιμαραθώνιο, ο Γιάννης Λαγός  στον αγώνα των 10 χλμ. και η Ουρανία Ρεμπούλη στον αγώνα των 5 χλμ.
Για να δείτε όλα τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο της διοργάνωσης:

«Το δεύτερο Skiritida Run ολοκληρώθηκε και άφησε έντονα συναισθήματα στους 3.000 δρομείς και επισκέπτες που κατέκλυσαν το Δάσος Σκιρίτιδας και την Αρκαδική Οικολογική Φάρμα, το Σάββατο 10 Ιουνίου.
Με τη συμμετοχή σε όλους τους αγώνες δρόμων να ξεπερνά κάθε προσδοκία, το Skiritida Run ανανέωσε το ραντεβού του με τους πιστούς του φίλους, αλλά και τους μελλοντικούς δρομείς που θα το αγκαλιάσουν, για τον Ιούνιο του 2018.

Οι αγώνες σε όλες τις κατηγορίες είχαν υψηλό επίπεδο και μοναδικές επιδόσεις, ενώ οι χρονομετρήσεις έγιναν με την αξιοπιστία της εταιρείας All About Running. Στα 5 χιλιόμετρα πρώτη το νήμα έκοψε η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος Ράνια Ρεμπούλη, με χρόνο 19:14. Η αθλήτρια της Stoiximan.gr, μεγάλου χορηγού του Skiritida Run, κέρδισε τον αγώνα και το μεγάλο χειροκρότημα δρομέων και επισκεπτών, ενώ στους άνδρες την πρώτη θέση κατέλαβε ο Αντριάνο Πίριου με χρόνο 19:27. Στο συγκεκριμένο αγώνισμα την 3η θέση κατέλαβε ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Χρήστος Τασουλής.

Στα 10 χιλιόμετρα ο Γιάννης Λαγός από τη Stoiximan Running Team με επίδοση 41:41 ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, ενώ η Γιώτα Ασημάκου με χρόνο 48:01 ήταν η μεγάλη νικήτρια στα 10 χιλιόμετρα γυναικών.

Στη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου ο Γιώργος Δαμουλάκης με χρόνο 1:33:58 αναδείχθηκε μεγάλος νικητής, ενώ στις γυναίκες το νήμα έκοψε πρώτη η Μάτα Κλησάρη από τους Μαραθωνοδρόμους Δρομείς Αργολίδας με χρόνο 1:42:54.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Skiritida Run αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, την κορυφαία εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα, Stoiximan.gr για την υποστήριξη της στην ιδέα του Skiritida Run.

Επίσης, καθοριστική ήταν συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την διεξαγωγή της διοργάνωσης του 2017, όπως επίσης και των άλλων χορηγών του αγώνα: VOLTON, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, A-FARM.
Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στα μπλουζάκια που φόρεσαν οι δρομείς, της εταιρείας Capelli Sport και τα οποία κέρδισαν τις εντυπώσεις για το σχεδιασμό και την άνεση που παρείχαν στους δρομείς.
Τα ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ, προσφορά του ομίλου εταιρειών ΚΑΝΑΒΕΤΑΣ δρόσιζαν τους δρομείς σε όλα τα αγωνίσματα, ενώ οι μπανάνες Fyffes βοήθησαν στο να αναπληρωθεί η χαμένη ενέργεια μετά τον τερματισμό.
Τα αναψυκτικά ΛΟΥΞ και ο χυμός ροδιού και μήλου ARCAFROZ, έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στο σημείο τερματισμού, ενώ το μασάζ από τον φυσικοθεραπευτή Γιώργο Μουστόγιαννη και το τιμ του πρόσφεραν άμεση αποκατάσταση στους δρομείς του Skiritida Run.

Στο open barbeque που ακολούθησε, τα βιολογικά κρέατα της A-FARM με καταστήματα σε Γλυφάδα (Γούναρη 196) και Τρίπολη (Λεωφόρος ΟΗΕ 42) και το οινοποιείο ΤΡΟΥΠΗ, πρόσφεραν στους 3.000 δρομείς και επισκέπτες ένα ξεχωριστό τραπέζι στο θέατρο της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας.

Τέλος, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Με μότο «εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο» και με γνώση των τομέων που επιδέχονται μεγάλης βελτίωσης, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Skiritida Run #3!».

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1166:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο