Τελευταίες πληροφορίες για την εκδρομή στην Τήνο

Εκδρομή στην Τήνο για συμμετοχή στο Tinos Running Experience

Share

Ο ΣΔΥ Αθήνας διοργανώνει εκδρομή για συμμετοχή μελών και φίλων του στο Tinos Running Experience που θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου στην Τήνο.
Ακολουθεί το ενημερωτικό δελτίο με τις τελευταίες πληροφορίες:

«Σας υπενθυμίζουμε ότι η αναχώρηση της εκδρομής – συμμετοχής στους αγώνες του Tinos Running Experience 2017 θα γίνει όπως έχει ανακοινωθεί στο αρχικό Πρόγραμμα της εκδρομής το οποίο επαναλαμβάνουμε κατωτέρω:

Παρασκευή 9/6: Αναχώρηση με Πούλμαν από Αθήνα Ώρα 05.45πμ ακριβώς (πλατεία Καραϊσκάκη, στάση Μετρό Μεταξουργείο) για το λιμάνι της Ραφίνας.
Άφιξη  στην Ραφίνα, επιβίβαση στο πλοίο ‘SUPER FERRY  2’ ώρα 07.45πμ
Άφιξη στην ΤΗΝΟ μετά από 4 ώρες περίπου, μεταφορά στο ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΟ και στο ξενοδοχείο ΔΕΛΦΙΝΙΑ (θα μας περιμένουν μεταφορικά μέσα) όπου θα καταλύσουμε για 2 βραδιές.

Κυριακή 11/6: Αναχώρηση από Τήνο ώρα 14.30μμ επιβίβαση στο πλοίο ‘SUPER FERRY 2’  Άφιξη στην Ραφίνα. Άμεση αναχώρηση με το Πούλμαν (το οποίο θα μας περιμένει) για την Αθήνα.

Οι Δρομείς που θα ταξιδέψουν την Παρασκευή το απόγευμα για Τήνο να επικοινωνήσουν στο 2103625168 για την παραλαβή των εισιτηρίων τους.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στο τηλέφωνο 2103625168 (Ελένη Μπερτσάτου)».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων
Δείτε τους νικητές και τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής 17 Οκτωβρίου
Νέες αφίξεις στο δυναμικό της Kaizen Gaming
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director, στην κορυφαία GameTech εταιρεία στην Ελλάδα
O 38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας επιστρέφει!
Δείτε περισσότερα από τη συνέντευξη τύπου της διοργάνωσης
Back to Top