Άνοιξαν οι εγγραφές για τη Βρυσεάδα 2017

Τελευταία νέα για τους αγώνες

Share

Οι εγγραφές για το φεστιβάλ Ορεινών Αγώνων “Βρυσεάδα 2017” άνοιξαν από την Πέμπτη 1 Ιουνίου και θα παραμείνουν έως την 1η Αυγούστου. 

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα (από τη σελίδα της διοργάνωσης)

Η συμμετοχή στη «Βρυσεάδα» είναι ένας αγώνας με αντίπαλο το βουνό και τον εαυτό μας. Ο αθλητής πρέπει να διασχίσει τα 30 ή τα 13 χιλιόμετρα μιας εκ των δυο διαδρομών με μοναδικά εφόδια αυτά που θα έχει μαζί του κατά την έναρξη του αγώνα και ό,τι του προσφέρει το βουνό.

Το γεγονός ότι κατά τη διαδρομή δεν παρέχεται από τους διοργανωτές κανενός είδους τροφοδοσία (ούτε καν νερό) κάνει τον αγώνα ακόμα πιο δύσκολο, αλλά και πιο συναρπαστικό.

Το βουνό, όμως, δεν είναι μόνο αντίπαλος του αθλητή, είναι και βοηθός του. Η υδροδοσία από τις φυσικές πηγές έχει ως σκοπό να κάνει τον αθλητή να γυρίσει πίσω στο χρόνο, στις εποχές της αρχαίας Ελλάδας και των περίφημων ημεροδρόμων, που, με μοναδικό τους σύμμαχο το νερό των πηγών, διέτρεχαν σημαντικές αποστάσεις προκειμένου να μεταφέρουν επείγοντα μηνύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA HOVR MEGA 2 CLONE
1:1 FIT FOR EVERY RUNNER
Συγκλονιστική αποκάλυψη από την Μαρία Πολύζου
Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Μαρία Πολύζου
Νέες αφίξεις στο δυναμικό της Kaizen Gaming
Η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications και ο Pablo Puertas, Marketing Director, στην κορυφαία GameTech εταιρεία στην Ελλάδα
Back to Top