Κλείνουν οι εγγραφές για τον αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ορεινού δρόμου

Τελευταία νέα και πακέτα συμμετοχής

Share

Tην ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινού δρόμου στην Κριτσά Αγίου Νικολάου και έχουν μείνει λίγες μόνο μέρες για τις εγγραφές αφού στον αγώνα δικαίωμα να λάβουν μέρος θα έχουν και ανεξάρτητοι αθλητές. Διαβάστε την ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

“Λίγες ημέρες έμειναν για τη λήξη των εγγραφών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινού δρόμου που θα γίνει στη Κριτσά Αγίου Νικολάου Κρήτης, την Κυριακή 4 Ιουνίου.

Στους αγώνες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του Ορεινού τρεξίματος.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ορεινού Δρόμου και του αγώνα ανεξαρτήτων δρομέων, εξασφάλισε για όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους, σε συνεργασία με τη Minoan Lines  εκπτωτικά πακέτα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Κάθε δρομέας που επιθυμεί να μεταβεί στη Κριτσά Αγίου Νικολάου προκειμένου να συμμετάσχει στον αγώνα μπορεί να κάνει χρήση της έκπτωσης 50% στο κόστος των εισιτηρίων. Η έκπτωση ισχύει για όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα και τους συνοδούς τους που θα ταξιδέψουν για τον αγώνα και αφορά όλες τις κατηγορίες θέσεων και οχημάτων ΙΧ εκτός Deck και VIP.

H έκπτωση παρέχεται αποκλειστικά για αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από τα πρακτορεία της Minoan Lines με την επίδειξη του email επιβεβαίωσης της εγγραφής στον αγώνα (τυπωμένο αντίγραφο) και επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων (ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης).

Σημείωση: Η έκπτωση θα παρέχεται από την Πέμπτη 1 Ιουνίου, με τη λήξη της προθεσμίας εγγραφών και μετά από συνεννόηση με τον κ. Ελευθέριο Ραφαϊλάκη  στο τηλέφωνο 28410-89.513 ή στο email[email protected]– ΠΑΟΔΑΝ (Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγ. Νικολάου).

Χρήσιμες πληροφορίες για την εγγραφή στους αγώνες.

ΠΑΚΕΤΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ και περιλαμβάνει: Αριθμό συμμετοχής δρομέα – Ηλεκτρονική χρονομέτρηση – Μετάλλιο τερματισμού – Νερά, αναψυκτικά και ιατρικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα – το επίσημο T-shirt του αγώνα.

ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα έχει θεσπίσει όριο συμμετοχής σε όλους τους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης τους 500 Δρομείς. Η περίοδος εγγραφών ολοκληρώνεται με τη συμπλήρωση του παραπάνω ορίου ή διαφορετικά αν δεν συμπληρωθεί ο παραπάνω αριθμός έως 31/5/2017.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ & ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Όλοι οι δρομείς θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς συμμετοχής τους και το λοιπό απαραίτητο υλικό από  τη Γραμματεία στην αφετηρία  του αγώνα την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017  από 7.45 π.μ. έως 8.45 π.μ.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο