Έκλεισαν οι συμμετοχές για το Lighting Up Athens

“Sold out” ο αγώνας κι έτσι την Κυριακή 28/5 η Αθήνα θα φωτιστεί από 4.000 δρομείς

Share

Ολοκληρώθηκε η περίοδος εγγραφών στο φετινό Lighting Up Athens powered by nrg με τον αγώνα να είναι “Sold Out”!

Έτσι, όσοι προλάβατε να ολοκληρώσετε την εγγραφή και την πληρωμή σας, ετοιμαστείτε την Κυριακή 28 Μαϊου στις 21:00 να καλωσορίσετε το καλοκαίρι και να φωτίσετε το κέντρο της Αθήνας με κέφι και ενέργεια. 

Αν πάλι δεν προλάβατε, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το 2018 και την επόμενη διοργάνωση!

Πληροφορίες για τους συμμετέχοντες
Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής θα γίνεται, ΜΟΝΟ, από το κέντρο εγγραφών που θα βρίσκεται στον 6ο όροφο του πολυκαταστήματος μόδας και ομορφιάς notos Αθήνας (Σταδίου και Αιόλου) από την Πέμπτη 25 μέχρι το Σάββατο 27 Μαΐου.

Μοναδική προσφορά του notos προς όλους του συμμετέχοντες
Μαζί με το πακέτο συμμετοχής σας θα παραλάβετε και εκπτωτικό κουπόνι αξίας 15 € το οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις αγορές σας στον 6ο όροφο του πολυκαταστήματος. (ισχύει για αγορές αθλητικών ειδών άνω των 60€)

Ακολουθεί το πρόγραμμα λειτουργίας του κέντρου παραλαβής:

Πέμπτη 25/5: 14:00 – 20:00
Παρασκευή 26/5: 11:00 – 20:00
Σάββατο 27/5: 11:00 – 17:00

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη είτε του αποδεικτικού πληρωμής, είτε του email επιβεβαίωσης, είτε κάποιου εγγράφου ταυτοποίησης (αρκεί και η φωτοτυπία του εγγράφου).
Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής για λογαριασμό τρίτων είναι απαραίτητο να προσκομίσετε κάποιο από τα παραπάνω που να αναφέρεται στην εν λόγω συμμετοχή.
Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει γραμματεία στον χώρο εκκίνησης τερματισμού και δεν θα γίνουν παραδόσεις αριθμών συμμετοχής.

Παραλαβή φακού κεφαλής
Η διανομή των φακών κεφαλής θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, την Κυριακή 28 Μαΐου από τις 16:00 μέχρι 20:00.

Για την παραλαβή του θα πρέπει να φέρεις μαζί σου τον φάκελο και τον αριθμό συμμετοχής που θα παραλάβεις από το πολυκατάστημα μόδας και ομορφιάς notos Αθήνας.

Ώρα και Τόπος Συγκέντρωσης
Η αφετηρία του Lighting Up Athens, θα βρίσκεται στο Παναθηναϊκό Στάδιο όπου θα πραγματοποιηθεί και η παράδοση των φακών κεφαλής από τις 15:00 έως και τις 20:00, την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 28 Μαϊου. 

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 21:00.

Αναλυτικές πληροφορίες δείτε στη σελίδα του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο