Που τρέχουν όλοι; Μα φυσικά στον κορυφαίο νυχτερινό αγώνα!

Οι καλύτερες παρέες τρέχουν στο Lighting Up Athens powered by nrg και φωτίζουν το κέντρο της Αθήνας

Share

Εντυπωσιακός είναι ο αριθμός των παρεών που έχουν δηλώσει συμμετοχή για τον Lighting Up Athens powered by nrg, τον πιο συναρπαστικό νυχτερινό αγώνα δρόμου πέντε χιλιομέτρων, ο οποίος την Κυριακή 28 Μαΐου θα γεμίσει λάμψη τους δρόμους της Αθήνας.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για παρέες, οικογένειες, ομάδες, συλλόγους, σχολεία, γυμναστήρια και εταιρίες να συνδυάσουν διασκέδαση και άθληση με ένα μοναδικό τρόπο, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Φέτος το επίπεδο συμμετοχών έχει ανέβει κατακόρυφα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, ενώ εντυπωσιακός είναι ο αριθμός των ομάδων που ξεπερνά τις 200!

Ακόμα πιο εντυπωσιακή όμως είναι η ευρηματικότητα τους καθώς τα ονόματα που έχουν επιλέξει ξεπέρασαν κάθε φαντασία.

Πηγές έμπνευσης

Το ζωικό βασίλειο

Τα ζώα είχαν την τιμητική τους δίνοντας ιδέες σε πολλούς δρομείς: Fighting Falcons, Κουκουβάγιες, Σαλιγκάρια, Φωτεινές Χελώνες, Νυχτερίδες ακόμα και Βραδύποδες είναι μερικά από τα ονόματα των ομάδων του Lighting Up Athens powered by nrg.

Ταινίες

Ο κινηματογράφος και η τηλεόραση αποτέλεσαν επίσης έμπνευση για τους συμμετέχοντες, από τους Fantastic Five ως τη Γαλάζια Λίμνη και από τον Forrest Gump ως το Κλουβί με τις τρελές και τους Angry Runners!

Τέλος πολλοί αποφάσισαν να γίνουν πιο περιγραφικοί και αναλυτικοί για τον χαρακτήρα τους, Φωτεινούληδες, Ατσούμπαλοι, 2 Slow 2 Win 2 Dumb 2 Quit, Slow Walkers, Ακατάλληλοι, Καμένο Χαρτί, Θυμωμένοι, Run Freaks, αλλά και απλά Καλά Παιδάκια.

Τα προσωπικά μας αγαπημένα: The d-RUN-ks και Nutella’s Bitchez

Περισσότερες από 200 μικρές και μεγάλες ομάδες έχουν ήδη κάνει την εγγραφή τους.

Εταιρικές ομάδες

Τη δυνατότητα της εταιρικής συμμετοχής θα δώσει φέτος το Lighting Up Athens powered by nrg, δίνοντας την ευκαιρία σε εταιρείες που έχουν ήδη δρομικές ομάδες να λάβουν μέρος να συμμετάσχουν ή σε αυτές που δεν έχουν να τις δημιουργήσουν! Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρχουν δύο έπαθλα. Ένα για την πιο γρήγορη εταιρική ομάδα (θα μετρήσει ο μέσος όρος του καθαρού χρόνου των 5 πρώτων κάθε ομάδας) και ένα για την πολυπληθέστερη όπου θα μετρήσει ο αριθμός αυτών που θα λάβουν τελικά μέρος.

Ήδη έχουν δηλώσει εταιρείες όπως η nrg, notos, wind running team, 24media, η nova running team, η Εθνική Τράπεζα με την ομάδα i-run, η ΔΕΛΤΑ, η ΟΛΥΜΠΟΣ running team, mpass, Pfizer Hellas Running Team, Pressious Running Team, κα

Ξεσήκωσε λοιπόν την παρέα σου, την οικογένειά σου, τους φίλους στη δουλειά, το σχολείο, το γυμναστήριο, οργάνωσε τους και ενώστε την ενέργεια σας με το φωτεινό κύμα του Lighting Up Athens powered by nrg! Να είσαι σίγουρος ότι θα ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο www.lightingupathens.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συκάρειος Δρόμος 2024: Άνοιγμα εγγραφών!
Αγώνες στο Κρυονέρι προς τιμή του Αντώνη Συκάρη
Ανησυχία για τον δρομέα Τανούς Αμπντάλα
Η ανακοίνωση του Συλλόγου δρομέων μαραθωδρόμων Αργολίδας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο